Rekordowy bieg kaprala Adama Marcinkowskiego na torze w Zegrzu. No, to który tak potrafi sadole?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
Sadol sie kończy... Na głównej filmik z biegu biedaków w którym przez połowę czasu nawet nie widać pajaca.
@up: widać, że potrafisz tylko biegać trzymając lewy shift. Wyjdź czasem na dwór to się przekonasz, że to nie jest łatwe.
@up
Dziecko, nie musisz mi mówić takich rzeczy, uwierz że zdecydowanie więcej od Ciebie wiem
.
Pewnie strasznie jara Cię armia, co? Dużo tam chłopców w twoim typie, no i robić nie trzeba.
Dobrze, że więcej jak te 3-4k zł nie wyciągają, no i znieśli te emerytury dla wielce zmęczonych kombatantów.
Dziecko, nie musisz mi mówić takich rzeczy, uwierz że zdecydowanie więcej od Ciebie wiem
Pewnie strasznie jara Cię armia, co? Dużo tam chłopców w twoim typie, no i robić nie trzeba.
Dobrze, że więcej jak te 3-4k zł nie wyciągają, no i znieśli te emerytury dla wielce zmęczonych kombatantów.
jazzma,
Po twoich wypowiedziach widzę , że wiesz bardzo mało rzucasz ogólnikami, ponieważ twoja wiedza jest nikła, podejrzewam, że nie tylko w tej dziedzinie, ale trudno trzeba Ci wybaczyć, że chcesz z siebie robić osobę wszechwiedzącą bez żadnych argumentów merytorycznych.
Ps. Dla Ciebie to pan a nie dziecko, chyba że kultury Cię nigdy nie uczyli.
Po twoich wypowiedziach widzę , że wiesz bardzo mało rzucasz ogólnikami, ponieważ twoja wiedza jest nikła, podejrzewam, że nie tylko w tej dziedzinie, ale trudno trzeba Ci wybaczyć, że chcesz z siebie robić osobę wszechwiedzącą bez żadnych argumentów merytorycznych.
Ps. Dla Ciebie to pan a nie dziecko, chyba że kultury Cię nigdy nie uczyli.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie