👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wszystko ustawione, kolega z mikrofonem zawsze go trzyma. A pozatym w zielonym dresie koleś już był kiedyś pytany

Typka w zielonej bluzie widze już w którymś odcinku nie wiem czy mu płaca za te głupoty co mówi ale śmianie mam z niego takie że padam na kolana

jak by chociaż dali statystekę ilu ludzi przepytali a ilu ośmieszyli to by może mnie to przejeło

Szybkie pytanie do sadoli: jak nazywa się największa pustynia świata?
Odpowiedź poniżej
Antarktyda
Odpowiedź poniżej
Antarktyda

To musi być ustawiane. Nie wierzę, że istnieją tacy idioci. Rozumiem nie znać odpowiedzi na jedno pytanie czy zwyczajnie się pomylić. Ale kompletnie nic nie wiedzieć to już przegięcie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie