Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Kogucik_Bałamucik
Po czymn to poznajecie?
gdfgdf napisał/a:
jak można mieć tak zgejony ryj
Po czymn to poznajecie?
To dzisiejsze pokolenie samo się wyeliminuje przez te zj🤬e sriktoki. Problem przeludnienia sam się unormuje.
panar3 napisał/a:
Co to za bełkot? Jidisz?
holenderski czy tam niderlandzki
pokaż, że jesteś lewakiem nie mówiąc, że jesteś lewakiem.
podpis użytkownika
poker better than life
19kosa92 napisał/a:
To dzisiejsze pokolenie samo się wyeliminuje przez te zj🤬e sriktoki. Problem przeludnienia sam się unormuje.
Fakt. Mógł się wp🤬lić pod auto. Na początek latarnia wystarczy.