Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:53
konto usunięte 2012-10-10, 12:12 5
@Nie, za to ty już powinieneś być po porannym płukaniu anusa.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 12:13 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 12:24 2
Brakuje mi linijki, które religie dopuszczają wcinanie wieprzowinki, wołowinki i alko, bo bez tego trudno wybrać...
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 12:31 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Eustachy6 2012-10-10, 12:37 1
Banda tępych, niedouczonych bałwanów z tymi zdjęciami, to nie jest ślub z nieletnimi dziewczynkami sponsorowany przez Hamas, daliście się zmanipulować. Przeczytajcie na necie dokładnie z jakiego wydarzenia są te zdjęcia. Ja sam nie pałam sympatią do muzułmanów, ale myśleć też trzeba i nie łykać wszystkiego co podają na tacy!
Zgłoś
Matuus 2012-10-10, 12:42 3
Zgłoś
Darkstep 2012-10-10, 12:47
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 13:00
@MrSpook
No to idz wielb swojego szatana. Nie wiem jak można mieć mały mózg żeby wierzyć wielbić szatana...
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 13:21 1
Czemu mnie nie dziwi brak stanowiska w sprawie pedałów wśród duchownych w kościele katolickim...
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 13:25
Buddyzm to nie religia zejeby
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 13:30 6
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 14:06
Muzulmanie biora malolaty za zony ale w wiekszosci przypadkow seks uprawiaja kilka lat po slubie ((lub wybieraja sobie 9-14 letnia kandydatke i dopiero potem sie zenia), co to za przyjemnosc z 12latka....
Ich glowna wada jest to ze sa nierobami i kombinuja jak tu wyludzic wiekszy socjal. Ale to juz wina samych europejczykow omamionych lewacka gadka o tolerancji, przez ktora utrzymuja te ,,ofiary wojny".
Zgłoś
Darkstep 2012-10-10, 14:12
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-10, 14:33
think666 napisał/a:

Muzułmanie nie jebią nieletnich? Tam pełnoletność osiąga się chyba w wieku 5 lat...

A co ma jedno do drugiego? Co innego co mówi Koran, a co innego co robią ludzie prawda?
Zgłoś
Mizantrop 2012-10-10, 15:36
Kościół Katolicki jest neutralny w stosunku do homoseksualistów?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem