Ostatnio narobiło się sporo zamieszania na temat poglądów religijnych bądź ich braku. Ten oto obrazek świetnie opisuje to co każdy wiedzieć powinien.
pis end low
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-07-12, 20:24
yntelydzent napisał/a:
Hitler mial szacunek do Polakow,
gdzies, kiedys ukazala sie okladka z gazety, o tym, ze nazisci uwazaja Polakow za inteligentnych.
co tam jeszcze prawią na zebraniach nazistów?
konto usunięte
2012-07-12, 20:26
konto usunięte
2012-07-12, 20:37
No i piwko za dobre zobrazowanie zakodowanych stereotypów.
Dziwne, że Hitler jest uznawany za złego chrześcijanina, gdyż w ogóle gardził on chrześcijaństwem i w dorosłym życiu raz był tylko w kościele (po śmierci Piłsudskiego). Uważał ponad to, że islam lepiej pasuje do rasy panów, gdyż jest religią żywotną i witalną, a nie dążącą do samoudręczenia i miłosierdzia. No, a poza tym podobnie jak Himmler był sympatykiem "wiary rodzimej".
Piwa nie ma, bo obrazek jest ch... znaczy kiepski.
konto usunięte
2012-07-12, 21:04
No właśnie o to mi chodziło w poprzednim temacie. Mam nadzieję, że fanatycy się zamkną.
konto usunięte
2012-07-12, 21:15
konto usunięte
2012-07-12, 21:21
Co Adolf robi w ,,złych'' ?
Cyrk
2012-07-12, 21:33
konto usunięte
2012-07-12, 21:53
Raynor napisał/a:
Po pierwsze - hitler był ateistą a nie chrześcijaninem
Właśnie dlatego cała jego armia miała na klamrach pasków napis "Gott mit uns". Dlatego w "Mein Kampf" napisał, że mordując Ż__ów wypełnia boską wolę. Dlatego Kościół katolicki obchodził urodziny Hitlera.
Wszystko się zgadza
konto usunięte
2012-07-12, 22:00
Up
Synku, wpisz na wikipedii "Adolf Hitler", przejdź rubryki "kwestie religijne", a na przyszłość zanim otworzysz pysk postaraj się uściślić swoje informacje.
Co do stanu Polski, to wina jest po naszej stronie. Niemcy nas okradli, wymordowali inteligencję, zniszczyli nasze miasta, potem USA zaprzedało nas Ruskim, bo nie widzieli w nas nic wartościowego. A Ruscy dokończyli dzieła... zresztą dobrym przykładem jest tu sprawa KL Warschau, najpierw niemiecki obóz zagłady przeznaczony do wyniszczenia mieszkańców Warszawy (Polaków), a później miejsce przetrzymywania i mordów na żołnierzach AK przez NKWD.
Po za pierwszym etapem, nasz rząd mógł bardzo dużo zrobić, żeby Polskę odbudowano, a nie wyniszczono.
konto usunięte
2012-07-12, 23:45
konto usunięte
2012-07-13, 0:14
konto usunięte
2012-07-13, 2:02