👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up warto zaznaczyć,że Monaco jako AS Monaco, a nie Monako jak reprezentacja narodowa.

Nawet nie włączam tego gościa. Ma takie jaja do robienia żartów jak politycy do brania odpowiedzialności za swoje poczynania. Gdyby nie posiadany majątek to by nigdy nie odważył się na żarty.

Jestem ekspertem.
Tylko Was dziwi tak duże prawdopodobieństwo dobrze, wręcz idealnie wykonanych sztuczek?
Zapewne bardziej dociekliwi szukają momentu, w którym piłka ucieka z kadru... Nie znajdując go.
Zatem jak to wszystko jest możliwe?
Odpowiedz jest prosta.
Demonstruje ją ten pomocniczy rysuneczek:
i.sadol.pl/pics/5edd4df2a953.jpg
Wyjaśnienie:
Jeżeli rzucimy piłką to ta lecąc (załóżmy na tle napisu TEST ) najpierw zakrywa literę T("EST" nie zakryte) w kolejnej sekundzie zakrywa E itd - odsłaniając wczesniej zakryte litery.
Bez problemu możemy zmienić tor piłki - wykorzystując tą zależność.
Specjalne programy analizują takie tory kopiując odpowiednie fragmenty całego planu.
Tylko Was dziwi tak duże prawdopodobieństwo dobrze, wręcz idealnie wykonanych sztuczek?
Zapewne bardziej dociekliwi szukają momentu, w którym piłka ucieka z kadru... Nie znajdując go.
Zatem jak to wszystko jest możliwe?
Odpowiedz jest prosta.
Demonstruje ją ten pomocniczy rysuneczek:
i.sadol.pl/pics/5edd4df2a953.jpg
Wyjaśnienie:
Jeżeli rzucimy piłką to ta lecąc (załóżmy na tle napisu TEST ) najpierw zakrywa literę T("EST" nie zakryte) w kolejnej sekundzie zakrywa E itd - odsłaniając wczesniej zakryte litery.
Bez problemu możemy zmienić tor piłki - wykorzystując tą zależność.
Specjalne programy analizują takie tory kopiując odpowiednie fragmenty całego planu.

JestemErwin napisał/a:
Tak sobie oglądem i myślę , gdzie jest Polska... no właśnie
![]()
w czarnej dupie jesli chodzi o piłkę nożną

Kiedyś był wywiad i były pokazane filmiki kiedy nie trafia, jak miał gorszy moment to dopiero za 3-4 razem wpadała do celu co nie zmienia faktu że przy niektórych kombinacjach to nadal niesamowity wynik, a w większości trafia za 1 razem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie