📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
No to jest dobre ludzie mają satysfakcję jak pająki napuszczają na siebie i się zabijają a u nas elyty mają ubaw jak robią to samo z nami
John-Flopp napisał/a:
Jak człowiek ma hobby zamiast walić browary na parkowej ławce i pomaga babci z porządkami to nie znaczy że jest samotny. Skoro ty nie pomagasz/ nie pomagałeś swojej babci to gratulację. Wspaniały z Ciebie gość.
Spieszmy się kochać babcie, tak szybko odchodza
Ty naprawdę jesteś samotny, co ma piernik do wiatraka?
Mierzysz wszystkich ta swoją miarką, w taki sam sposób? Czy jak? Jak widzisz tylko sebixy, co piją od rana na ławce, to przez okno nie wygladaj, bo muka ci się przyśni.
Whitepowder napisał/a:
Spieszmy się kochać babcie, tak szybko odchodza
Ty naprawdę jesteś samotny, co ma piernik do wiatraka?
Mierzysz wszystkich ta swoją miarką, w taki sam sposób? Czy jak? Jak widzisz tylko sebixy, co piją od rana na ławce, to przez okno nie wygladaj, bo muka ci się przyśni.
Piernik i wiatrak mają tyle samo liter.
Nikogo niczym nie mierzę.. Sam wyciągasz jakieś wnioski z dupy że niby jestem samotny to ja dla przykładu mogę sobie wyciągnąć wnioski z tej rozmowy że jesteś po prostu głupi.
Nie wiem, smutno Ci się zrobiło że ludzie tutaj piszą o czymś co ich interesuje? Poszukaj sobie jakiegoś zajęcia czy coś..
Whitepowder napisał/a:
Ktos jest bardzo samotny...
Ale ty wiesz, że laska, która Cię nie zrogaczy będzie cieszyła się, że masz zainteresowania i będzie wtedy więcej seksu? Nie? To dorośnij.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie