nie ma co dyskutować, renówka to typowy dziadowóz, średnia wieku 78 lat. Jak widzę te laguny, megany albo k🤬a najgorsze zilone lub niebieskie scenic to wiem że siedzi dziad, który zaśpi na światłach, pojedzie lewym pasem 40 i jeszcze będzie miał pretensje że go wyprzedzasz.
i k🤬a na potwierdzenie tematu że mam rację pisząc ten komentarz odwracam się do okna, a tam na parkingu przed sklepem płonie reno laguna.
niesamowita historiaObrazek
Dzieciaku bez prawka, nie poruszaj tematu o którym nie masz zielonego pojęcia.

A Ty się spieniłeś w c🤬j za to. Przyznaj się lepiej że ci jakiś pan ze Scenica kiedyś cukierki podał![]()
nie, jak byłem w takim wieku to sceniców nie było. Nawet tych dziadowozów.
A tak na poważnie to przestań p🤬lić populizmy. Zapewne kierowca BMW to dla Ciebie dres a Passatem TDI jeździ wsiur z wioski bo przy okazji hurtem do traktora bierze olej. Skoda to stare dziadki co jeżdżą na działke, Mercedes to taksówkarz etc. A Twoje to pewnie jedyne i słuszne ze stajni produkującej sportowe czołgi z częściami za pół-darmo. Rzygać się chce od takich internecików jak Ty.
i kto się spienił? nie zarzygaj sobie renówki.

Dzieciaku bez prawka, nie poruszaj tematu o którym nie masz zielonego pojęcia.
na zdjęciu które wstawiłem widać mój samochód, 20 zł za umycie, bierzesz tę fuchę?
Re: Renault vs Szajsat 1:0
Masz Audi w avatarze a piszesz szajsat przypominam ze Audi należy do Volkswagena i podwozia i podzespoły są te same w nowszych autach.
Walić Renaulty!
p.s. tak, jeżdżę Audi ( autem dla dresów xd )
podpis użytkownika
Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Aha, musicie się spieszyć, bo wam wasze 15-letnie fury zaraz zamarzną.

Jacek haha bez kitu tam przy koszykach daleko twoje UNO stoi

Jednego mniej![]()
Mam nadzieję, że się tak cieszysz z powodu swojego starego, nic dziwnego też bym nie płakał po kimś kto dał mi takie debilskie geny