👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

maciek98 napisał/a:
można zregenerować? Albo sprzęgło?
Akurat sprzęgła można kupić regenerowane...
A co do filmiku, to coś mi się zdaje, że to auto to, coś z angielskiej myśli technicznej.

Dla kogoś kto robi takie rzeczy to nic wielkiego, mój tato za młodu silnik od WSK-i potrafił rozebrać i złożyć w 2gdzoiny bez najmniejszych problemów.
@Yelen. Silnik z WSK-i można rozkręcić w ciągu godziny za pomocą śrubokrętu i kluczyka 10.
Yelen, Żaden problem silnik od 2T rozłożyć i złożyć w przeciągu kilku godzin. Jeszcze w dodatku te starsze gdzie ani to cieczą chłodzone nie było ani żadnych zaworów wydechowych i dozowników nie miało. Co innego złożyć i przygotować silnik RZĘDOWY chociażby, w 4takcie wstawić zawory w głowicę, ustawić rozrząd i tak dalej...
Chyba każdy facet marzy o możliwości rozłożenia i złożenia silnika spalinowego. Niesamowita radość kiedy silnik po złożeniu znowu zaczyna pracować poprawnie

Mi to na polonezoski silnik wygląda.
DUST DEVIL@ jak musiał za każdym elementem zdjęcie robić to nie dziwne że 11 miechów mu to zajęło.
DUST DEVIL@ jak musiał za każdym elementem zdjęcie robić to nie dziwne że 11 miechów mu to zajęło.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie