👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Boże jakie piękne kobiety.. Aż bije od nich klasa i seksapil. Czemu nie było mi dane żyć w tamtych czasach? ;( Świat był piękniejszy.
2x Up
Pewnie padłbyś w 44' w Normandii jako Amerikanin walczący w obronie swej ojczyzny. Ale co jak co to ja też bym chciał się cofnąć w tamte lata
Pewnie padłbyś w 44' w Normandii jako Amerikanin walczący w obronie swej ojczyzny. Ale co jak co to ja też bym chciał się cofnąć w tamte lata

Autentycznie piękny temat... Podpisuję się pod wszystkimi powyższymi głosami o nostalgii i tęsknocie do kobiet z klasą, które mimo braku równouprawnienia potrafiły więcej niż współczesne szmaty...
Prawdziwie piękne kobiety, posiadające klasę... A że miały bobra? No cóż - trudno!
Prawdziwie piękne kobiety, posiadające klasę... A że miały bobra? No cóż - trudno!

moja babcia ma dużo takich starych fotografii. Jak się je ogląda, to człowiek wczuwa się w ten klimat panujący na zdjęciu. Myślami przenosi się w to miejsce. Szkoda, że to takie chwilowe uczucie i pęka jak bańka mydlana

Witam, czy ktoś wie coś więcej o tym co, gdzie i kiedy zadziało się na zdjęciu przedstawiającym zwypadkowany parowóz? Od dość dawna szukam tego w sieci, ale informacji brak. Dzięki rodacy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie