Boże jakie piękne kobiety.. Aż bije od nich klasa i seksapil. Czemu nie było mi dane żyć w tamtych czasach? ;( Świat był piękniejszy.
2x Up
Pewnie padłbyś w 44' w Normandii jako Amerikanin walczący w obronie swej ojczyzny. Ale co jak co to ja też bym chciał się cofnąć w tamte lata
Pewnie padłbyś w 44' w Normandii jako Amerikanin walczący w obronie swej ojczyzny. Ale co jak co to ja też bym chciał się cofnąć w tamte lata

Przypatrzcie się dobrze!Tak właśnie budowano Wielką Amerykę!A dzisiaj 8h pracy by się chciało,płacy za nadgodziny,ciepłych posiłków,ubrań roboczych i c🤬j wie czego jeszcze! W p🤬dach się poprzewracało to i kryzys mamy!
Autentycznie piękny temat... Podpisuję się pod wszystkimi powyższymi głosami o nostalgii i tęsknocie do kobiet z klasą, które mimo braku równouprawnienia potrafiły więcej niż współczesne szmaty...
Prawdziwie piękne kobiety, posiadające klasę... A że miały bobra? No cóż - trudno!
Prawdziwie piękne kobiety, posiadające klasę... A że miały bobra? No cóż - trudno!
podpis użytkownika

kufel01 napisał/a:
Pani przy piekarniku prawie jak pin'up girl. Marzą mi się czasy kiedy kobiety się szanowały i prezentowały sie z klasą. Teraz postawisz małolacie drina to co obciagnie aż z h🤬ja zejdzie kolor. Piwo za zdjęcia
Pani przy piekarniku to Audrey Hepburn nie jest prawie jak pin up tylko to ikona tego stylu

moja babcia ma dużo takich starych fotografii. Jak się je ogląda, to człowiek wczuwa się w ten klimat panujący na zdjęciu. Myślami przenosi się w to miejsce. Szkoda, że to takie chwilowe uczucie i pęka jak bańka mydlana

Witam, czy ktoś wie coś więcej o tym co, gdzie i kiedy zadziało się na zdjęciu przedstawiającym zwypadkowany parowóz? Od dość dawna szukam tego w sieci, ale informacji brak. Dzięki rodacy.