Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Z racji trwającego U.K Championship, wrzucam świetne zagranie Maguier'a z meczu przeciwko Rooniemu, który przedwczoraj wbił 13 max'a w karierze.
Przy dobrym układzie, obaj panowie mogą spotkać się w tegorocznym finale turnieju UK.

podpis użytkownika

,,Siłę człowieka, mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.''
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Zgłoś
k................z 2014-12-06, 18:19
snooker, k🤬a serio?
gdzie ja jestem?
Zgłoś
GreenBox 2014-12-06, 19:22 3
scrollujcie dalej napinacze jak nie chcecie tego ogladac a nie k🤬a sracie sie kto co wrzuca. ajeinot piotrek96 i operatorSMG - tylko ostatni ma jakis temat na koncie a reszta zero. a z ryjem to k🤬a pierwsi.
Zgłoś
C................y 2014-12-06, 19:24 2
jak coś wam się nie podoba to idźcie pooglądać sobie fekalia na hardzie j🤬e odchyły i nie wp🤬lajcie się w główną dla normalnych ludzi.
Zgłoś
brylant1412 2014-12-06, 19:39
<> Nie uważasz, że bilard to strasznie rasistowska gra?
<> Bo biła bila bije kolorowe?
<i> Tak, a czarną omijasz szerokim łukiem...

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
i................k 2014-12-06, 23:22
Maguire nie będzie grać w finale. O'sa vs. Trumpp. Maguire puki co niezły wpierd dostaje.
Zgłoś
jane147 2014-12-07, 1:05 1
ooo jak miło coś co kocham snooker to wbrew pozorom wielkie emocje i mam nadzieję że to będzie widać w finale i tu mam dylemat bo obu lubię ( Trampek tak grał końcówkę że masakra)

podpis użytkownika

sprzeczność w sprzeczności
Zgłoś
Bajdus1962 2014-12-07, 12:46 1
jane147 napisał/a:

ooo jak miło coś co kocham snooker to wbrew pozorom wielkie emocje i mam nadzieję że to będzie widać w finale i tu mam dylemat bo obu lubię ( Trampek tak grał końcówkę że masakra)

Można powiedzieć, że finał najlepszy jaki mógł by być. Ja stawiam na Trumpa, niech idzie młodość

podpis użytkownika

,,Siłę człowieka, mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.''
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Zgłoś