👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Więcej takich akcji! Trzeba wypędzić te świnie od koryta!
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Coś więcej w tym temacie jakaś strona internetowa? Żeby to miało szanse powodzenia trzeba wszystko ułatwiać.
WPR napisał/a:
Coś więcej w tym temacie jakaś strona internetowa? Żeby to miało szanse powodzenia trzeba wszystko ułatwiać.
już wyżej podawałem link, ale masz jeszcze raz

facebook.com/events/205243282956529/
moim zdaniem warto. Trzeba tylko rozpopularyzować film. Na 100 osób zawsze znajdzie sie aktywista
ja moge jedynie reklamowac bo jestem za leniwy i mam kase, ale co tam
kwejk.pl/obrazek/1804007/rewolucja-za-29-90.html
zaplusujcie na kwejku - to raczej nie reklama bo firmy chyba zaprzyjaznione

kwejk.pl/obrazek/1804007/rewolucja-za-29-90.html
zaplusujcie na kwejku - to raczej nie reklama bo firmy chyba zaprzyjaznione

donwasyle napisał/a:
To następną akcję zrób np. taką "gołe cyce na ulicy".
![]()
ale to dziś jest taki dzień !!!

Ziarnko do ziarnka i w koncu na drzewach zamiast lisci zawisna komunisci!
Chcemy normalnosci!
Chcemy normalnosci!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie