📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
🔥
Hobby
- teraz popularne

Pener666 napisał/a:
Czarne, sadystyczne motylisko
No dobra, ja wymiękam przy tym filmiku. Moja psycha siadła

chinczyki zrobilyby lepiej, w zgraniu pomiedzy milionem ludzi to oni sa niekwestionowanymi mistrzami.

Piękne i urocze aż zapuszczę warkocze.
A na serio: po co się czepiać, że to na sadisticu? Fajne! Ludzie, dajcie se na luz no.
PS "Czarne sadystyczne motylisko"
A na serio: po co się czepiać, że to na sadisticu? Fajne! Ludzie, dajcie se na luz no.
PS "Czarne sadystyczne motylisko"

Pierwsze 15 sekund do filmiku w temacie, reszta dla koneserów dnia świra.

Ja robię podobnie jak po pijaku próbuje glany wytrzeć przed wejściem do domu

Jednego tam brakuje.... Pudzanowskiego, ale niedługo pewnie go tam zobaczymy
Saia napisał/a:
to ty oczekujesz a i tak prawdopodobnie (nie bierz tego do siebie) każdy ma w dupie czego oczekujesz.
Na ten moment co piszę to 221 osobom się to spodobało , więc w czym problem?
Wchodząc na redtube oczekujesz filmow o powodzi, "słitaśnych kfwiatkuf" itp rzeczy?
Może by tak stworzyć dział "inne"

Twist(owej) postawiłam piwo, znajdę post le1t00 i też postawię (o ile tego wcześniej nie zrobiłam) i nawet miałam coś dodać ale kurde nie ma nic do dodania.
A nie, sorry, edit, mam.
Nie podoba się to wyp🤬zielać, macie tyle portali, serwisów, a nie psioczenie jak jakieś stare baby "A bo to a bo tamto a bo sramto".
Sorry za przekaz w takiej formie, ale mam dość tego gderania. Chcecie oglądać wyłącznie jakieś, ja nie wiem, nie będę nawet pisać co mi przyszło do głowy - spokojnie, znajdziecie. Pełno tego jest.
Peace & luv & rock'n'roll.
PS Chcecie se pomiałczeć nad losem sadistic.pl to idźcie do sąsiadki albo załóżcie budkę na straganie. Tam jest cały pieprzony dzień do gadania. Jak zaglądałam to widziałam: cały czas między sobą gadają aż przejść nie można.
Proponuje takie rozwiązanie.
A nie, sorry, edit, mam.
Nie podoba się to wyp🤬zielać, macie tyle portali, serwisów, a nie psioczenie jak jakieś stare baby "A bo to a bo tamto a bo sramto".
Sorry za przekaz w takiej formie, ale mam dość tego gderania. Chcecie oglądać wyłącznie jakieś, ja nie wiem, nie będę nawet pisać co mi przyszło do głowy - spokojnie, znajdziecie. Pełno tego jest.
Peace & luv & rock'n'roll.
PS Chcecie se pomiałczeć nad losem sadistic.pl to idźcie do sąsiadki albo załóżcie budkę na straganie. Tam jest cały pieprzony dzień do gadania. Jak zaglądałam to widziałam: cały czas między sobą gadają aż przejść nie można.
Proponuje takie rozwiązanie.

jamnick, ochłoń, nie pij przed komputerem, zbierz myśli, policz do 10 i dopiero pisz posty. Bo nie widze w tym jasnego przekazu. A na gderających prawdziwych trvv sadystów to trzeba mieć po prostu:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie