zgranie to podstawa sukcesu
podpis użytkownika
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Konto usunięte
2010-05-29, 22:09
Mi się podobało te klaskanie nogami.
Tylko szkoda, że sadistic konwertuje do jakości "kręcone kalkulatorem" :/
Tutaj (na sadisticu) już od jakiegoś czasu pojawiają się materiały, które z Czarnym Humorem (Patrz belkę w swojej przeglądarce z nazwą strony) w drzwiach się minęły i pisanie kolejnych głupot "WTF?". "Pomyliłem strony", "Tata mnie kocha tylko w nocy" jest pop🤬lone....
Nie podoba się to wyp🤬alaj jeden z drugim... Nikt cię tutaj za jaja/łechtaczkę nie trzyma (a wiem, że byś chciał bo SADYZM przede k🤬a wszystkim)
Konto usunięte
2010-05-29, 22:16
Pener666 napisał/a:
Czarne, sadystyczne motylisko
No dobra, ja wymiękam przy tym filmiku. Moja psycha siadła
Konto usunięte
2010-05-29, 22:46
chinczyki zrobilyby lepiej, w zgraniu pomiedzy milionem ludzi to oni sa niekwestionowanymi mistrzami.
Konto usunięte
2010-05-29, 22:52
Piękne i urocze aż zapuszczę warkocze.
A na serio: po co się czepiać, że to na sadisticu? Fajne! Ludzie, dajcie se na luz no.
PS "Czarne sadystyczne motylisko"
Konto usunięte
2010-05-29, 23:57
Pierwsze 15 sekund do filmiku w temacie, reszta dla koneserów dnia świra.
Konto usunięte
2010-05-30, 0:55
Ja robię podobnie jak po pijaku próbuje glany wytrzeć przed wejściem do domu
Konto usunięte
2010-05-30, 2:00
axtxn napisał/a:
Zaiste, ale to Wy p🤬lita.
Nie muszą być to trupy i flaki. Czarny humor nie na tym sie opiera.
Wchodzac tu licze na to że beda cz🤬chy, upadki, ogólne naśmiewanie sie z kogoś, a nie ciekawostki taneczno recytatorskie.
to ty oczekujesz a i tak prawdopodobnie (nie bierz tego do siebie) każdy ma w dupie czego oczekujesz.
Na ten moment co piszę to 221 osobom się to spodobało , więc w czym problem?
Konto usunięte
2010-05-30, 5:54
Jednego tam brakuje.... Pudzanowskiego, ale niedługo pewnie go tam zobaczymy
le1t00 napisał/a:
Tutaj (na sadisticu) już od jakiegoś czasu pojawiają się materiały, które z Czarnym Humorem (Patrz belkę w swojej przeglądarce z nazwą strony) w drzwiach się minęły i pisanie kolejnych głupot "WTF?". "Pomyliłem strony", "Tata mnie kocha tylko w nocy" jest pop🤬lone....
Nie podoba się to wyp🤬alaj jeden z drugim... Nikt cię tutaj za jaja/łechtaczkę nie trzyma (a wiem, że byś chciał bo SADYZM przede k🤬a wszystkim)
Dobrze powiedziane! Popieram.
Mnie tam ciary przeszły przy oglądaniu.
Saia napisał/a:
to ty oczekujesz a i tak prawdopodobnie (nie bierz tego do siebie) każdy ma w dupie czego oczekujesz.
Na ten moment co piszę to 221 osobom się to spodobało , więc w czym problem?
Wchodząc na redtube oczekujesz filmow o powodzi, "słitaśnych kfwiatkuf" itp rzeczy?
Może by tak stworzyć dział "inne"
Konto usunięte
2010-05-30, 14:01
Twist(owej) postawiłam piwo, znajdę post le1t00 i też postawię (o ile tego wcześniej nie zrobiłam) i nawet miałam coś dodać ale kurde nie ma nic do dodania.
A nie, sorry, edit, mam.
Nie podoba się to wyp🤬zielać, macie tyle portali, serwisów, a nie psioczenie jak jakieś stare baby "A bo to a bo tamto a bo sramto".
Sorry za przekaz w takiej formie, ale mam dość tego gderania. Chcecie oglądać wyłącznie jakieś, ja nie wiem, nie będę nawet pisać co mi przyszło do głowy - spokojnie, znajdziecie. Pełno tego jest.
Peace & luv & rock'n'roll.
PS Chcecie se pomiałczeć nad losem sadistic.pl to idźcie do sąsiadki albo załóżcie budkę na straganie. Tam jest cały pieprzony dzień do gadania. Jak zaglądałam to widziałam: cały czas między sobą gadają aż przejść nie można.
Proponuje takie rozwiązanie.
Konto usunięte
2010-05-30, 14:09
jamnick, mogłabyś to przetłumaczyć jakoś? najlepiej na polski, bo przyznam bez bicia, że ni c🤬ja nie zrozumiałem.
Konto usunięte
2010-05-30, 14:13
jamnick, ochłoń, nie pij przed komputerem, zbierz myśli, policz do 10 i dopiero pisz posty. Bo nie widze w tym jasnego przekazu. A na gderających prawdziwych trvv sadystów to trzeba mieć po prostu:
Konto usunięte
2010-05-30, 14:17
jonek00 napisał/a:
jamnick, mogłabyś to przetłumaczyć jakoś? najlepiej na polski, bo przyznam bez bicia, że ni c🤬ja nie zrozumiałem.
Orite.
Znacz się: dobra.
Jak się komuś tu nie podoba i oczekuje za każdym razem silnych doznań to niech idzie na inny portal albo sobie odpowiednie hasła na YT powrzuca.
Nikt tu nikogo siłą nie trzyma. Gderania mam dość. Jednym słowem, a właściwie hasłem: "Nie podoba się - wypad!".
Cośta się tak na mnie rzucili jak gronkowiec na pociąg?
Dajcie se na luz.