torro napisał/a:
Rasiści i homofoby to robactwo
Gdyby nie rasizm i homofobia to nasza sytuacja społeczna przypominałaby teraz Niemcy.
Co jak co, ale przez te dwa pojęcia nasze społeczeństwo jest jeszcze w miarę normalne i pozbawione dużego stężenia degeneratów.
Wolę być rasistą i homofobem, niż mieć za sąsiadów c🤬tych i pedałów.
Torro weź wyjebaj się na plecy i udawaj stonkę.
podpis użytkownika
Never Tap Out
keyq napisał/a:
@up
Czego ty szukasz na tym portalu z takimi przekonaniami?
to chyba mówisz o tym co kiedyś się tutaj działo a nie teraz... Teraz to za słowo wyp🤬alaj dostajesz warna, za rasizm też , moderatorzy akceptują jakies ciotowane wstawki o śpiewaniu i tańczeniu

Davidzior napisał/a:
Gdyby nie rasizm i homofobia to nasza sytuacja społeczna przypominałaby teraz Niemcy.
Niskie bezrobocie, jedna z 10 najsilniejszych gospodarek świata, średnia pensja 9000 zł netto i 3600 zasiłku dla bezrobotnych? No tak, przerażająca perspektywa, dobrze że jednak jesteśmy takimi zaściankowymi rasiolami, to chroni nas przed taką sytuacją w kraju

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
W normalnym ktaju by dostali kulę w łeb i byłoby po kłopocie, ale EU trzeba dbać o c🤬tych, bo to potencjalni wyborcy...Ja złożyłem wniosek o broć, pewnie będzie odrzucony...Dobrze, że wiem gdzie dziadek zakopał karabin. Teraz czekam na ABW, CBA i c🤬j wie co jescze...

bloodwar napisał/a:
Niskie bezrobocie, jedna z 10 najsilniejszych gospodarek świata, średnia pensja 9000 zł netto i 3600 zasiłku dla bezrobotnych? No tak, przerażająca perspektywa, dobrze że jednak jesteśmy takimi zaściankowymi rasiolami, to chroni nas przed taką sytuacją w kraju![]()
Pewnie jesteś pierwszy, który by chciał całe życie spędzić na zasiłku

Brudasy z Portugalii. Pierwszy raz Europejczykiem poczułem się właśnie na granicy hiszpańsko-portugalskiej kiedy funkcjonariusze Guardia Civil wyczesali nasz samochód z kolejki takich zasranców i po samym spojrzeniu na gęby powiedzieli "buen viaje"

Taki chuyowy komentarz ma najwięcej piw? Pewnie jakieś dziecko to dodało, albo coś w stylu tego robactwa internetowego. 100 milionów razy widze ten komentarz.Ludzie tu piszą o wiele mądrzejsze słowa, niż jakieś 'c🤬ci.rar'. Ile razu można? Zabijmy tą monotonność, znacznie bardziej podoba mi sięorginalny chuyowy komentarz niż takie górno. To tak samo głupie jak bym napisał 'To je aluminium w tym się schowasz' albo jakieś 'Allah Akhbar i do zderzaka'. A ludzie muszą być chyba głupsi niż ten kto to pisał.
O k🤬a dobre, tak samo przemyca się heroinę.
Tylko, że heroina jest mniej szkodliwa od islamu
Tylko, że heroina jest mniej szkodliwa od islamu