Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Robert Kubica - Tribute
~CrazyEdek • 2012-02-06, 10:52
Coś dla fanów F1 i Roberta Kubicy. Fajny "zlepek" wyścigów F1, z udziałem Roberta.
Robert Kubica - Hołd.

Robert Kubica Tribute Video / Hołd Video

podpis użytkownika

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
krecik 2012-02-06, 21:32
jendrke napisał/a:

ktoś poda nutę z pierwszego filmu?

Gavin Greenaway - Tennessee

swoją drogą co za z🤬b dodaje taką nute żałobną jakby zginał a on k🤬a żyje i już niedługo będzie nak🤬iać od nowa
Zgłoś
Rashad 2012-02-06, 22:32
@ Mił
Cale szczescie, ze Kubice c🤬ja obchodza takie leszcze jak ty...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-06, 22:33
@pitarturbull1987 "lol"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-06, 22:36
aż zrobiło mi się przykro... sk🤬isyny za życia człowieka potrafią pochować
Zgłoś
WhyMe? 2012-02-06, 22:55
Robercie Spoczywaj [*]

Ludzie k🤬a trochę rozwagi, muzyka jak na pogrzebie..
Zgłoś
Pener 2012-02-06, 22:57
człowiek prześpi naj🤬y cały poniedziałek, wstaje a kubica nie żyje
Zgłoś
loozik 2012-02-06, 23:03 2

największy tribjut za singapur2010
Zgłoś
~Angel 2012-02-06, 23:15 1

podpis użytkownika

Zgłoś
jarao 2012-02-06, 23:22
hold holdem ale czy wroci, a jak wroci to w jakim stylu?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-06, 23:52
Rashad napisał/a:

@ Mił
Cale szczescie, ze Kubice c🤬ja obchodza takie leszcze jak ty...

Widzę,że masz zajebiste autorytety. Idź do banku wpłać jeszcze swoje oszczędności na jego konto. C🤬j mnie obchodzi jakiś gościu co za kilka milionów miesięcznie zrobi parę kółek wokół toru.
Zgłoś
skaM 2012-02-07, 0:40
Up@ a co ty k🤬a niemcem jesteś? wiele jest ludzi którzy zarabiają więcej od ciebie robiąc jeszcze bardziej banalne rzeczy. Ja jestem dumny z Roberta że odnosi sukcesy w randze światowej. Akurat Robert jest jednym z niewielu, dzięki którym ciesze się, że jestem Polakiem.

P.S- od nap🤬lania kobyły przed kompem sławy ci nie przybędzie, na to trzeba sobie zapracować.

UP@/ A co ty k🤬a niemcem jesteś? Dzieki takim ludziom jak Robert, Adam czy Justyna jestem dumny z tego, że jestem Polakiem. Jest jeszcze wiele innych ludzi, którzy zarabiają dwa razy większe pieniądze od Ciebie.
Od nap🤬lania kobyły przed kompem sławy ci nie przybędzie Hans.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-07, 0:47
skaM napisał/a:

Up@ a co ty k🤬a niemcem jesteś? wiele jest ludzi którzy zarabiają więcej od ciebie robiąc jeszcze bardziej banalne rzeczy. Ja jestem dumny z Roberta że odnosi sukcesy w randze światowej. Akurat Robert jest jednym z niewielu, dzięki którym ciesze się, że jestem Polakiem.

P.S- od nap🤬lania kobyły przed kompem sławy ci nie przybędzie, na to trzeba sobie zapracować.

UP@/ A co ty k🤬a niemcem jesteś? Dzieki takim ludziom jak Robert, Adam czy Justyna jestem dumny z tego, że jestem Polakiem. Jest jeszcze wiele innych ludzi, którzy zarabiają dwa razy większe pieniądze od Ciebie.
Od nap🤬lania kobyły przed kompem sławy ci nie przybędzie Hans.

Idź mu op🤬l gałę za to.
Zgłoś
Rashad 2012-02-07, 0:55
@ Mił
Jak cie to gowno obchodzi to po jakiego c🤬ja otwierasz gebe i komentujesz temat ?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-07, 1:26
Rashad napisał/a:

@ Mił
Jak cie to gowno obchodzi to po jakiego c🤬ja otwierasz gebe i komentujesz temat ?

Bo lubię pośmiać się z takich jak Ty.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-07, 3:27
Hołd Kubicy - Jako jedyny Polak miał operowany łokieć bez kolejki lub pozwolenia NFZ-u. Salut!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie