👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Sory, odszczekuję swoje wcześniejsze słowa.
A tak nawiasem mówiąc - po pigułach podobno chce się pić
A tak nawiasem mówiąc - po pigułach podobno chce się pić

Klamot napisał/a:
A skąd takie info?
Teledyski Behemota latały na niemieckiej vivie już jakieś 6-7 lat temu...
To fakt, ale pamiętaj że komercja się sprzedaje w Polsce bardziej i dlatego tak go promują. A szkoda :/

A na dobrych koncertach od rocka do metalu i pokrewnych nie brakuje czegoś, czym można by gardło nawilżyć
Mowa oczywiście o piwie, nie o kotach.

Mowa oczywiście o piwie, nie o kotach.

Grać w Arenie KOKOCKO i uważać się za artystę... Muzyka najważniejsza... mogę się założyć, że nie potrafi narysować klucza wiolinowego .
Pasterz uciekł ze spędu bydła...
Nie jestem w temacie, jeśli chodzi o ten typ muzyki, ale słyszałem z pewnego źródła, że Robercik aby kupuje swoje utwory.
Nie jestem w temacie, jeśli chodzi o ten typ muzyki, ale słyszałem z pewnego źródła, że Robercik aby kupuje swoje utwory.
publika tez niczego sobie zanim sie skapneli ze wydymali ich na kase bo nie zaplacil 1.50zl to prawie kisiel party zrobili kiedy powiedzial kolo ze juz nie zagra dobre kolki peace

Fani także go kochają. Słychać to wyraźnie w 1:20.
Ludziom przebywającym na tym koncercie nie bardzo przeszkadzała zmiana DJ'a. Muzyka poleciała i wszyscy zaczęli znów bansować.
Lubię muzykę elektroniczną, nie lubię większości jej odbiorców za należenie do buractwa.
Ludziom przebywającym na tym koncercie nie bardzo przeszkadzała zmiana DJ'a. Muzyka poleciała i wszyscy zaczęli znów bansować.
Lubię muzykę elektroniczną, nie lubię większości jej odbiorców za należenie do buractwa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie