ten sam poziom mentalny co ruskiej swołoczy.....
Rozp🤬ala mnie w tych czasach ta bezradność ludzi. K🤬a nawet jak to nie moja restauracja i mial bym niby w c🤬ju co sie tam dzieje ale jakos nie potrafił bym tak bezradnie stac i prosic sie k🤬y malpiej aby czegos nie robił. Złapał bym pierwsze cięższe krzesło i zap🤬lil dla zasady śmieciowi w łeb. Moze bym sie specjalnie w bójke nie wdawał ale przedłuzył bym se ręke czyms i mu do porządku zaj🤬.
A on by ci zaj🤬 kosą, albo nawet kulkę i skończyłaby się twoja historia. Jak ktoś się czuje tak pewny siebie żeby kraść na bezczela, to podejrzewałbym, że jest niebezpieczny.
A czarny to idiota, komu by sprzedał tego robota? I nawet tablicy z auta nie zdjął, chyba że lewa, albo auto kradzione.
Rozp🤬ala mnie w tych czasach ta bezradność ludzi. K🤬a nawet jak to nie moja restauracja i mial bym niby w c🤬ju co sie tam dzieje ale jakos nie potrafił bym tak bezradnie stac i prosic sie k🤬y malpiej aby czegos nie robił. Złapał bym pierwsze cięższe krzesło i zap🤬lil dla zasady śmieciowi w łeb. Moze bym sie specjalnie w bójke nie wdawał ale przedłuzył bym se ręke czyms i mu do porządku zaj🤬.
Ile masz lat? 15? JAk dorośsniesz to zobaczysz jak to jest. Zajebiesz mu w dyniak za robocika a potem pójdziesz siedzieć bo przez przypadke noga od krzesła wbiła mu sie w czerep. I co? Opłacało się? A szef na twoje miejsce przyjmie innego antka a o tobie bedzie pamiąętac tylko rodzina.
Gówno byś zrobił. P🤬lić w internetach każdy potrafi, a jak przyjdzie co do czego stałbyś i byś się przyglądał tak samo, albo dostałbyś w ryj od dużej złej małpy.
jak to sie w przestrzeni orientuje tylko kamerami na model 3D?
ktos cos wie o dzialaniu takiego potwora?
podpis użytkownika
pomysl o ludziach jak wrzucasz jakies chore hardcory to dawaj linki chamiew sumie jak wrzucasz nie chore to tez
Bo tak to się właśnie powinno odbywać. Nie wiem czemu teraz wszyscy takie p🤬dy.