👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I te hejty sadolowej gimby, która zaprogramowała w życiu co najwyżej pralkę franię

Bardziej mnie interesuje co to za kostka, co wytrzyma takie traktowanie i się nie rozpadnie, ani nie zatnie.
Dexterous napisał/a:
I te hejty sadolowej gimby, która zaprogramowała w życiu co najwyżej pralkę franię
![]()
Pralka Frania nie miała możliwości programowania. Ale jesteś gimbą, więc możesz nie wiedzieć.
tranzystor napisał/a:
Pralka Frania nie miała możliwości programowania. Ale jesteś gimbą, więc możesz nie wiedzieć.
Wolałbym być gimbą (niestety już bardzo daleko za mną ten czas), niż tranzystorem

I właśnie o to chodziło geniuszu, że można ja było włączyć albo wyłączyć. Nowsze egzemplarze ewentualnie ustawić na "grzanie" 'pranie" albo "grzanie/pranie". No ale, że istnieją też mentalne gimby, to taki właśnie sarkazm muszę teraz tłumaczyć

żona powiedziała że ten robot jest do dupy,
nie wiem czy ma rację, bo ja tam nie zaglądam
nie wiem czy ma rację, bo ja tam nie zaglądam

Eh, eksperty z sadola. Imponuje wam coś, co potrafiło Lego Mindstorms 6 lat temu. Nie chodzi mi o szybkość, ale o fakt, że zbudowanie urządzenia, które ułoży dowolną kombinację kostki wcale nie jest niesamowitą sztuką.
Dexterous napisał/a:
Wolałbym być gimbą (niestety już bardzo daleko za mną ten czas), niż tranzystorem
I właśnie o to chodziło geniuszu, że można ja było włączyć albo wyłączyć. Nowsze egzemplarze ewentualnie ustawić na "grzanie" 'pranie" albo "grzanie/pranie". No ale, że istnieją też mentalne gimby, to taki właśnie sarkazm muszę teraz tłumaczyć
Jakbyś się nie zatrzymał w rozwoju na poziomie gimnazjum, to wiedziałbyś co to jest tranzystor, geniuszu. Ale poziom twojego "sarkazmu" i riposty sugeruje, że niewiele od ciebie można wymagać.
tranzystor napisał/a:
Jeśli chodzi o jedno znaczenie "tranzystora" w "moim żałosnym przypadku", to wybierz sobie z definicji (z PWN, bo sam jak widać masz problemy ze znalezieniem ) poniżej:
Widzę, że jesteś bardzo wrażliwy na tym punkcie. Chyba trafiłem w czułe miejsce

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie