Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dexterous 2018-03-09, 10:08
I te hejty sadolowej gimby, która zaprogramowała w życiu co najwyżej pralkę franię
Zgłoś
polonusx 2018-03-09, 14:13
Bardziej mnie interesuje co to za kostka, co wytrzyma takie traktowanie i się nie rozpadnie, ani nie zatnie.
Zgłoś
tranzystor 2018-03-09, 14:33 1
Dexterous napisał/a:

I te hejty sadolowej gimby, która zaprogramowała w życiu co najwyżej pralkę franię

Pralka Frania nie miała możliwości programowania. Ale jesteś gimbą, więc możesz nie wiedzieć.
Zgłoś
Dexterous 2018-03-09, 17:37 1
tranzystor napisał/a:

Pralka Frania nie miała możliwości programowania. Ale jesteś gimbą, więc możesz nie wiedzieć.

Wolałbym być gimbą (niestety już bardzo daleko za mną ten czas), niż tranzystorem

I właśnie o to chodziło geniuszu, że można ja było włączyć albo wyłączyć. Nowsze egzemplarze ewentualnie ustawić na "grzanie" 'pranie" albo "grzanie/pranie". No ale, że istnieją też mentalne gimby, to taki właśnie sarkazm muszę teraz tłumaczyć
Zgłoś
konto usunięte 2018-03-09, 19:21
żona powiedziała że ten robot jest do dupy,
nie wiem czy ma rację, bo ja tam nie zaglądam
Zgłoś
konto usunięte 2018-03-10, 13:32 1
Eh, eksperty z sadola. Imponuje wam coś, co potrafiło Lego Mindstorms 6 lat temu. Nie chodzi mi o szybkość, ale o fakt, że zbudowanie urządzenia, które ułoży dowolną kombinację kostki wcale nie jest niesamowitą sztuką.

Zgłoś
tranzystor 2018-03-11, 0:32
Dexterous napisał/a:

Wolałbym być gimbą (niestety już bardzo daleko za mną ten czas), niż tranzystorem

I właśnie o to chodziło geniuszu, że można ja było włączyć albo wyłączyć. Nowsze egzemplarze ewentualnie ustawić na "grzanie" 'pranie" albo "grzanie/pranie". No ale, że istnieją też mentalne gimby, to taki właśnie sarkazm muszę teraz tłumaczyć

Jakbyś się nie zatrzymał w rozwoju na poziomie gimnazjum, to wiedziałbyś co to jest tranzystor, geniuszu. Ale poziom twojego "sarkazmu" i riposty sugeruje, że niewiele od ciebie można wymagać.
Zgłoś
Dexterous 2018-03-11, 1:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tranzystor 2018-03-11, 18:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dexterous 2018-03-13, 9:41
tranzystor napisał/a:

Jeśli chodzi o jedno znaczenie "tranzystora" w "moim żałosnym przypadku", to wybierz sobie z definicji (z PWN, bo sam jak widać masz problemy ze znalezieniem ) poniżej:

Widzę, że jesteś bardzo wrażliwy na tym punkcie. Chyba trafiłem w czułe miejsce
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem