👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Halman napisał/a:
a potem jest lament że gimbazy jak much na sadolu bo się zlatują do takiego gówna
Czyli do ciebie i tego co wstawiasz. Otwórz okno i przewietrz trochę.
RobsoN napisał/a:
Czyli do ciebie i tego co wstawiasz. Otwórz okno i przewietrz trochę.
Kiedyś pisałem mu w komentarzu żeby się umył, ale też nic nie dało...

Halman napisał/a:
no super, sadistic 2021...
Powiedział wrzucając męskie dupy i żolwiki.
Halman napisał/a:
no super, sadistic 2021...
Przecież Ty większe gówna dodajesz.
Z ciekawości masz kolegów i wychodzisz z domu czasem?
CrazyEdek napisał/a:
Kiedyś pisałem mu w komentarzu żeby się umył, ale też nic nie dało...
jak jesteś taki dowcipny to mnie się też dowcip wyostrzył:
zbierzesz się na odwagę i napiszesz publicznie sadolowa konfituro o czym to nie raz i nie dwa szeptałeś do moderacji?
czy nie można bo to tajne? a chociaż fajnie się tak strzela z ucha? a może chcesz temu zaprzeczyć?
Rutik napisał/a:
Powiedział wrzucając męskie dupy i żolwiki.
zółwik zgoda (a i tak mam tyle samo piw co to) a co do męskich dup to poproszę linki że takie wrzuciłem ale zamknij kłamliwy ryj.
Halman napisał/a:
jak jesteś taki dowcipny to mnie się też dowcip wyostrzył:
zbierzesz się na odwagę i napiszesz publicznie sadolowa konfituro o czym to nie raz i nie dwa szeptałeś do moderacji?
czy nie można bo to tajne? a chociaż fajnie się tak strzela z ucha? a może chcesz temu zaprzeczyć?
Mam wrażenie,że prócz sadistica inne życie dla Ciebie nie istnieje. Podejrzewam,że 3/4 dnia spędzasz na wrzucaniu gówna na sadola. Smutne masz życie.
wir00z napisał/a:
Smutne masz życie.
wir00z napisał/a:
Mam wrażenie..., Smutne masz życie.
wrażenia to mają dziewczyny... a ty martw sie o swoje.
Choć to dla ciebie nie pojęte mam się lepiej niż możesz sobie wyobrazić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie