Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:09
Inteligentny tatuś daje popis.

Patrząc na ryj ojca, jego niedoj🤬e zachowanie i spokojną reakcję córki, to chyba nie był pierwszy raz.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
turor 2024-09-11, 16:03 2
CzerstWybut napisał/a:

Czytam te komentarze i sie czasem zastanawiam co ja tu pomiędzy tymi przegrywami robie ze swoim kontem.

Też się zastanawiam co tu robisz. Nie pasujesz tu. Powinieneś być na plaży i fajerwerki z rodziną odpalać .
Zgłoś
żmij 2024-09-11, 16:03 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
darek1234 2024-09-11, 16:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
żmij 2024-09-11, 17:57
darek1234 napisał/a:

Do tego jasne włosy

Powiedziałbym, że masz rację, ale nie mogę, gdyż jak zwykle nie masz.

Zgłoś
darek1234 2024-09-11, 18:03
Zgłoś
BogerPL 2024-09-11, 18:18 1
Zgłoś
żmij 2024-09-11, 18:20
darek1234 napisał/a:

Fakt, szatynka
Jak widzę też jesteś arcymistrz, do tego śmieszności

Bynajmniej, misiu. Bynajmniej.
Zgłoś
Kidl3r 2024-09-11, 18:42
CzerstWybut napisał/a:

Czytam te komentarze i sie czasem zastanawiam co ja tu pomiędzy tymi przegrywami robie ze swoim kontem.

auto korekta Ci się włączyła. Klasyczne. Poprawiam: "Czytam te komentarze i sie czasem zastanawiam co ja tu pomiędzy tymi przegrywami robie ze swoim kotem"
Zgłoś
darek1234 2024-09-11, 18:45
żmij napisał/a:

Bynajmniej, misiu. Bynajmniej.

Azaliż, kocurku
Zgłoś
Pr0lish 2024-09-11, 21:19
Co to gówno tu robi??
Zgłoś
b4mb0 2024-09-11, 21:31
i powstanie kolejny przegryw który instrukcji nie potrafi z obrazków skumać
Zgłoś
mazga50 2024-09-11, 21:49 1
Zgłoś
Puczysta 2024-09-12, 12:13
Zgłoś
mieszalniapasz 2024-09-12, 23:24
To nie są jego dzieci.... na bank...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem