Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
petru23 2019-09-20, 23:45
Baba prowadziła. I wszystko jasne.
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2019-09-20, 23:58 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wiskas 2019-09-21, 0:00
Ciekawe gdzie drugi dzieciak pojechał ;d
Zgłoś
konto usunięte 2019-09-21, 0:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zakapior 2019-09-21, 1:15 1
Zgłoś
r1pson 2019-09-21, 1:15 3
Zgłoś
hellbwoi 2019-09-21, 1:29 2
Zgłoś
Imperator_Jan 2019-09-21, 5:50
Zgłoś
konto usunięte 2019-09-21, 6:05
Zgłoś
pusifer 2019-09-21, 8:07
Zgłoś
konto usunięte 2019-09-21, 8:43
Tak sobie obserwuję ten temat i to co napisał "Loaloa" i stwierdzam, że zabawne jak reagujecie emocjonalnie na tego typu posty. Prawda jest taka, że to wasz problem, że tak na to reagujecie, chłopak ma zdanie jakie ma i co wam do tego? Może troluje, może rzeczywiście tak myśli i co z tego? Masz dziecko i przykro ci się takie coś czyta? No ale to twój problem, nie rozumiesz tego?
Zgłoś
petru23 2019-09-21, 10:44
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2019-09-21, 13:34 1
r1pson napisał/a:

Jak od paru lat, wieczorkiem na spokojnie przy winie przeglądam Sadola. Odkąd mam upragnionego syna (1.8 roku), wszystkie kwaśne posty odnosnie cierpienia gówniaków jakoś po prostu przestały być przeze mnie ignorowane jak do tamtej pory.
Aż tu k***a ten pedał się wypowiedział.
Więc po paru dobrych latach na Sadisticu, przyszedł ten moment że założyłem konto. I chciałem powiedzieć Wam: Adminom i Właścicielom strony, że dopóki nie znajdziecie tej k***y po IP i nie wrzucicie jego ścierwa na Harda -- straciliście wiernego widza.
Pozdrawiam i, mam nadzieje, do zobaczenia.

Pięknie się wyżaliłeś Gdyby istniał konkurs na najbardziej p🤬dowatego spośród p🤬dowatych tatusiów - otrzymał byś pierwsze miejsce.
Zgłoś
damianpl 2019-09-21, 18:08
Szfajceneger napisał/a:

Pięknie się wyżaliłeś Gdyby istniał konkurs na najbardziej p🤬dowatego spośród p🤬dowatych tatusiów - otrzymał byś pierwsze miejsce.

Podaj adres suko! No podaj bo nie cierpię takiego gówna. Przyjadę
Zgłoś
Smoku 2019-09-21, 18:18
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem