👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Calios20 napisał/a:
kondolencje twoim starym za spłodzenie takiego syfu
Nie rozumiem...
sugerujesz, że jesteśmy rodzeństwem?
Frostbourn napisał/a:
Te "pedaly" na graniu zarabiaja calkiem sporo. Ale oni mysla, a ty dalej gnij na magazynie.
opowiadaj mi ile zarobiłeś i o co Ci chodzi;)
Jaki niby to gracz co gra w wyłącznie tytuły konsolowe?
Dobry rok był. Co prawda jak co roku za dużo na gry hajsu poszło, ale warto było.
Dobry rok był. Co prawda jak co roku za dużo na gry hajsu poszło, ale warto było.

Dzieciaki nie podniecajcie się. W czasach jak net był na impulsy, co weekend biegaliśmy z ziomkami z całymi kompami i kineskopowymi monitorami, żeby zrobić lana i pograć ze sobą. Do tej pory lubię w zimowy wieczór pograć w jakąś dobrą strategię. Ale to co Wy tu uprawiacie, to jakiś onanizm mi nieznany. Jakie podsumowanie roku? Jakie spisy gier? Jak lubisz zagrać czasem, to zagraj a się tym nie masturbuj. Zmarnujesz życie człowieku
ciekaw jestem czy ktoś na świecie grał w te wszystkie gry - jeśli jest taki ktoś to mu współczuje... grac we wszystko co popadnie to głupota, ja grałem w 5 gier które są wymienione w filmiku i jeszcze 3 które nie zostały wymienione...

Zgrzewa piwa i pakiet AK-47 za żywe trupy(The Walking Dead). Polecam wszystkim, pozycja od studia Telltale Games przez wiele serwisów została uznana grą roku a moim skromnym zdaniem należało się. Dorosłość tytułu powala o ziemie, a szanujący się użytkownik sadola będzie zadowolony niczym w przedszkolu na świątecznej gwiazdce

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie