Eminem feat. Nate Dogg - Till I Collapse
Z góry zaznaczam, że jak najbardziej szanuję SP, powiem więcej- to chyba jedyna państwowa służba, która nie leci w ch*ja jak inne mundurowe, ale rzuciła mi się w oczy jedna rzecz- przy tych pożarach to oni jakoś nieszczególnie się spieszą? Podjeżdża, wysiada elegancko z wozu, bierze węża, gdzieś tam idzie, podłącza, kolega ze złączką przychodzi, podłączają i zaczynają gasić... Niemniej- piwo!
Albreck napisał/a:
Z góry zaznaczam, że jak najbardziej szanuję SP, powiem więcej- to chyba jedyna państwowa służba, która nie leci w ch*ja jak inne mundurowe, ale rzuciła mi się w oczy jedna rzecz- przy tych pożarach to oni jakoś nieszczególnie się spieszą? Podjeżdża, wysiada elegancko z wozu, bierze węża, gdzieś tam idzie, podłącza, kolega ze złączką przychodzi, podłączają i zaczynają gasić... Niemniej- piwo!
A po c🤬j się mają spieszyć skoro i tak się już pali? Mogliby się spieszyć jakby zaraz miało się zacząć palić, a tak to nie ma sensu. Poza tym muszą zbierać siły żeby potem rozj🤬 ci w mieszkaniu toporami to czego nie zalali albo to co się nie spaliło.
Konto usunięte
2013-01-09, 12:44
straatveger napisał/a:
w Chełmnie się piszę i z dużej
Zgodzę się, ale napisano "w hełmie" jako w nakryciu głowy.
Konto usunięte
2013-01-09, 12:47
W stanach nawet pożary mają większe ;/
Za taki materiał zawsze piwo!!
Jedyna służba mundurowa, do której mam szacunek. Piwo.
i potrzeba bylo amerykanskiego strazaka bo w polsce takich kamet nie dostana ;(
podpis użytkownika
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.
Konto usunięte
2013-01-09, 14:50
Pomyśleć, że za narażanie życia świadomie dostają mnie kasy niż zakichani politycy.
Konto usunięte
2013-01-09, 17:52
SalvaCzoko napisał/a:
Pomyśleć, że za narażanie życia świadomie dostają mnie kasy niż zakichani politycy.
Nie wspominając już o OSP.
erpi
2013-01-09, 21:04
snik0 napisał/a:
HWDSP - Ja ci nie wchodzę do domu z siekierą przez okno
Ty chyba jakiś jebnięty jesteś?
Albreck napisał/a:
Dobrze robią, nie powinno się biec na pałę żeby gasić tylko na początku trzeba ustalić z której strony najlepiej gasić (żeby się jakiś inny dom nie zajął czy tam drzewo i aby było bezpiecznie).