Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mimo wszystko jednak większy wstyd jest zabrac laskę na impreze i dac jej sie puścić z innym typem.
Musisz być bardzo przystojnym i interesującym typem, ze laska nawet do rana z Toba nie wytrzymała
Aha czyli zapraszam laskę na imprezę np. Domówkę i mam jej pilnować żeby się nie puściła? Lepiej nie pilnować jak się puści to tyle warta co pierwsza lepszą z klubu, ale jak nie będę pilnował i się nie puści to już warto pomyśleć o czymś na dłużej. A jeśli uważasz inaczej to ganiaj sobie i pilnuj latawic dalej pieseczku;-)
Aha czyli zapraszam laskę na imprezę np. Domówkę i mam jej pilnować żeby się nie puściła? Lepiej nie pilnować jak się puści to tyle warta co pierwsza lepszą z klubu, ale jak nie będę pilnował i się nie puści to już warto pomyśleć o czymś na dłużej. A jeśli uważasz inaczej to ganiaj sobie i pilnuj latawic dalej pieseczku;-)
No patrz, a ja to bym kombinował żeby ją wyr🤬ać zanim kto inny na imprezie nawet o tym pomyśli.
Napisała baba co wiedziała, a dwie inne baby za to piwko postawiły. Żal Wam że nikt Was nie che r🤬ać. Bo to trzeba coś robić, a nie leżeć jak wór ziemniaków.
Ty sie tak nie spinaj ... r🤬aj dalej , aktualizuj bazę wirusów i baw sie jak lubisz..
nie będe uczyla starego pryka jak ma żyć. ale powiem Ci ze prawdziwy sex i prawdziwą
namiętność ma w sobie kobieta która szczerze kocha swojego faceta, pragnie go
i zrobi wiele by był zadowolony, być może kiedyś i Ty sie o tym przekonasz .
Tymczasem pozdrawiam prawdziwych mężczyzn , ktorzy nie maczają pisiora w gnoju![]()

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie