Krótka relacja z zawodów rolkowych w Lublinie, Ci faceci to prawdziwi twardziele, wielu by już po takich matach nie wstało..zapraszam
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-06-05, 17:06
kiedyś w luźnym dresie się na desce czy rolkach śmigało a teraz w dżynsowych rurkach o chooy chodzi jak tam jaja zmieścić i sobie nie otrzeć no nie wiem ://
konto usunięte
2015-06-05, 17:23
wszystko spoko, tylko po co ten jeden na zawodach ze słuchawkami jechał?
Mieszkam za rogiem
A czy ktoś potem odnowił zniszczone poręcze i murki?
Pedały na rolkach i gówniana muza ot co. Na dział fekalia...
Szkoda, że nikt nie wyrył ryjem o beton. Nie wiem czy nie było by łatwiej w luźnych, krótkich spodniach takie coś robić.
Ależ solidny ból dupska w komentarzach. Chłopaki odwalają fajną robotę, mają swoją pasję, a wy tylko siedzicie przed kompami i hejtujecie.
Filogyna napisał/a:
Otwartą czaszkę? Co najwyżej wstrząs albo wstrząśnienie mózgu. Czaszka to naprawdę wytrzymała kość.
Wystarczy ze trafisz szwem na kant stopnia
konto usunięte
2015-06-05, 22:25
Uwaga, Sadistic posiada samych rozważnych użytkowników. Sami idźcie jeździć w 30 stopniowym upale w kasku, ich łeb, ich sprawa, ch*j Wam do tego?
Oni przynajmniej mają pasję i potrafią zrobić coś, przy czym 95% z Was zgubiłoby zęby. Z kaskiem czy bez.
konto usunięte
2015-06-05, 23:44