DużyK🤬s napisał/a:
Jestem za tym aby Podlasie oddać Białorusi.
Kolejny agent wpływu Putina/Łukaszenki na sadolu?

Jeżeli robią to na prywatnej posesji, to są zwykłymi choojami, którym można tylko w brudne milicyjne mordy nalać moczu
Podziwiam opanowanie policjantów w stosunku do tych wiejskich sebixów patola do uśpienia
podpis użytkownika
Przemyśl czy chcesz kliknąc wyślij, ja nie odpuszczam.
Konfedernacja napisał/a:
uźwa, a może zaczął nagrywać dopiero jak psiarnia zaczęła się wyżywać?
To na c🤬j wrzuca do sieci?
Tworzy w ten sposób pole do popisu dla wszystkich szurow majacych misje ratowania demokracji w Polsce.
Krótka pilka: nie masz pelnego materialu...nie wrzucaj.
Nie znam kontekstu, ale takie ciągnięcie jak go kolanami po ziemi ciągnęli to już się trzem policjantom źle skończyło przy okazji pewnej babci

Halman napisał/a:
zawijanie małorolnego w gumofilcach... kocham cię polsko...
Słyszałeś co te przyglupy mówiły? Idziemy po pały habha ha. Przeciez to itelektualne dno nic wiecej.
ruddie napisał/a:
Jeżeli robią to na prywatnej posesji, to są zwykłymi choojami, którym można tylko w brudne milicyjne mordy nalać moczu
WeSzŁeM nA SwOJom DziAŁKe NiC Mi Nie ZroBiSz

podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
A się Jarek wk🤬i jak się dowie że mu szeryf elektorat pozamykał.
-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Ot wiocha polska, popili, ponaparzali się sztachetami, a tu jakieś ciule po policje dzwonią. Dajcie ludziska ludziom żyć, w końcu to mniejszość kulturowa, gatunek na wymarciu