Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
remi1982, w 2016 roku "Lewy" zarobił 10kk, w poprzednich latach na tych kontraktach grubo ponad 100kk, ale załóżmy, że jest to "zaledwie" dziesięć milionów rocznie. On po prostu nie wykonał takiej pracy która by uzasadniała takie zarobki, nie przyczynił się w żaden sposób do zwiększenia dobrobytu w kraju, a na pewno nie wykonał pracy równej 400 pielęgniarkom, czy normalnym pracownikom (przypominam, że najczęstsze zarobki w polskiej gospodarce w 2015 roku to 2200 zł brutto). Oczywiście, zawsze można wciskać ściemę, niczym za dużą nogę w ciasne buty, że ludzie zarabiający najczęstsze zarobki sami sobie na nie zasłużyli, bo są leniami albo nie wstają dość wcześniej. Problem w tym, że potem nijak się nie da w tych butach chodzić, taka interpretacja nie rozwiązuje absolutnie żadnych problemów i jest zwyczajnie fałszywa.
Widzę amator socjalizmu się znalazł

Największy ból dupy to chyba Ty masz ;] tyle teksu brzmi jak srogi ból dupy że ktoś ma ból dupy

To niech pracownicy sami sobie zakładają firmy.
Najprosciej pójść do kogoś do pracy na gotowe a nastepnie żądać równych udziałów w firmie. A nikt nie pomyśli o ryzyku które towarzyszy w zakładaniu i rozkręcaniu nowych miejsc pracy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie