Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
link911 2016-07-01, 1:57 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KrólikBugs 2016-07-01, 2:00 4
Cytat:

remi1982, w 2016 roku "Lewy" zarobił 10kk, w poprzednich latach na tych kontraktach grubo ponad 100kk, ale załóżmy, że jest to "zaledwie" dziesięć milionów rocznie. On po prostu nie wykonał takiej pracy która by uzasadniała takie zarobki, nie przyczynił się w żaden sposób do zwiększenia dobrobytu w kraju, a na pewno nie wykonał pracy równej 400 pielęgniarkom, czy normalnym pracownikom (przypominam, że najczęstsze zarobki w polskiej gospodarce w 2015 roku to 2200 zł brutto). Oczywiście, zawsze można wciskać ściemę, niczym za dużą nogę w ciasne buty, że ludzie zarabiający najczęstsze zarobki sami sobie na nie zasłużyli, bo są leniami albo nie wstają dość wcześniej. Problem w tym, że potem nijak się nie da w tych butach chodzić, taka interpretacja nie rozwiązuje absolutnie żadnych problemów i jest zwyczajnie fałszywa.

Widzę amator socjalizmu się znalazł
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-01, 4:12 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DeSlay 2016-07-01, 8:46 7
@up
Największy ból dupy to chyba Ty masz ;] tyle teksu brzmi jak srogi ból dupy że ktoś ma ból dupy
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2016-07-01, 9:08
0:14 - Lewy się zesrał?
Zgłoś
parolpl 2016-07-01, 9:08
Byśmy wygrali, jakbyśmy mieli jakiegoś napastnika (mam tu na myśli kogoś, kto wie jak się ustawić i strzelić). A po wynikach właśnie to widać.
Zgłoś
remi1982 2016-07-01, 13:59 3
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-01, 21:52
Foxlifejenkins, wy nazywacie socjalistą byle socjaldemokratę czy nawet chadeka więc twój koment niewiele znaczy, ale uprzejmie informuję, że ja jestem prawdziwym socjalistą i uważam, że firmy powinny być w rękach pracowników którzy w nich pracują.
Zgłoś
Gadula94 2016-07-02, 1:22 3
@Up
To niech pracownicy sami sobie zakładają firmy.
Najprosciej pójść do kogoś do pracy na gotowe a nastepnie żądać równych udziałów w firmie. A nikt nie pomyśli o ryzyku które towarzyszy w zakładaniu i rozkręcaniu nowych miejsc pracy.
Zgłoś
matek096 2016-07-04, 12:54
Z jakiego to jest Filmu przeróbka
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem