Wy się śmiejcie, ale jak w Kansas postanowili pobudować pierwsze ronda- tak z 8 lat temu, to w ciągu miesiąca żona dostała raz z tyłu a ja dwa - raz z boku i raz od tylca

W USA nie ma rond i ludzie nie maja pojęcia jak na nich jeździć.
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/zasade kto pierwszy sie zatrzyma na znaku stop ten ma pierszeństwo
No ciekawe jak wy byście się zachowali jak w życiu byście nie mieli do czynienia z rondem i nikt by wam nie powiedział jak ma się tam jechać, tacy mądrzy jesteście jedźcie do stanów i spróbujcie przejechać przez skrzyżowanie gdzie macie po 8 pasów w jedną strone bez sytgnalizacji i zasade kto pierwszy sie zatrzyma na znaku stop ten ma pierszeństwo
Pokaż mi takie skrzyżowanie...
buahaha co ty za głupoty wygadujesz jebłem typie po 1 jak ktoś może ty to napisałeś <pierwszy sie zatrzyma na znaku stop ten ma pierszeństwo> jak znak stop to stop i nie masz żadnego pierwszeństwa z automatu .. z reszto ahh.. nie będę dalej tłumaczył ale następnym razem nie pierdziel takich kacapołów.
Żona zadowolona?
Ciekaw jesteś, jak by ogarnęli zwykły znak STOP? Masz odpowiedź poniżej (a upłynęło dopiero parę godzin i już mamy dwóch Januszy:) )
A co Ty tam k🤬a wiesz? chcesz to też możesz wrzucić fotkę skrzyżowania które ma "po 8 pasów w jedną strone"
Masz wieśniaku, tylko sie nie posraj z wrażenia
Ale na skrzyżowaniu masz po 4 pasy tylko na wiadukcie masz jezdnię 8 pasmową, która nie przecina się z inna drogą i biegnie tylko w jednym kierunku bez rozjazdów i skrętów co nie jest skrzyżowaniem się dróg. i C🤬j.
Przecież ten debil chciał " fotkę skrzyżowania które ma "po 8 pasów w jedną strone", a nie "w każdą stronę". Której części z kolei ty nie zrozumiałeś...? Skrzyżowanie jest wielopoziomowe i ma conajmniej 8 pasów w JEDNĄ stronę.
Niech zgadnę- na kursie prawa jazdy na ciągnik ominęli ten rozdział...?
Gdzieś w Kentucky.....
w ciągu miesiąca żona dostała raz z tyłu a ja dwa - raz z boku i raz od tylca
Przecież ten debil chcia