Autor chwalony za to, że nagrał film i przesłał go jakimś regionalnym mediom. Byłby większym bohaterem, gdyby zadzwonił po służby drogowe. Szczerze mówiąc to sam siedziałbym pewnie w oknie i z zainteresowaniem oglądał co się tam nowego p🤬lnęło, może bym coś nagrał i wrzucł w neta. Niestety stanie w oknie przez 3 dni, w celu zebrania zajebistego materiału i dania go mediom w czynie społecznym uważam za pełną ignorancję.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:35
z tym dzwonieniem na służby drogowe, to polecam zadzwonić i powiedzieć że jest ślisko na drogach w praktycznie całym kraju bo 2 tygodnie temu spadł śnieg i dzięki mrozom leży tam po dziś dzień, tylko nie wiem po co...
@chrap
Już się tak nie napinaj, bo ci gumka w majtach strzeli.
A ja nie zrzędzę, tylko uczę takich imbecyli jak ty poprawnego odmieniania nazwy tej miejscowości, bo wielkomiasteczkowa yntelygencyja ma z tym poważne problemy.
Już się tak nie napinaj, bo ci gumka w majtach strzeli.
A ja nie zrzędzę, tylko uczę takich imbecyli jak ty poprawnego odmieniania nazwy tej miejscowości, bo wielkomiasteczkowa yntelygencyja ma z tym poważne problemy.
przyjmuje do siebie slowa krytyki. powiedzialbym: sory moj blad, bo tak tez jest. jak juz tlumaczylem, nie wiedzialem o jaka miejscowosc chodzi. z odmiana nie mam problemow. sposob w jaki zwrocilas uwage nie podoba mi sie. pokory...
"Niestety stanie w oknie przez 3 dni, w celu zebrania zajebistego materiału i dania go mediom w czynie społecznym uważam za pełną ignorancję."
ty chyba niepiśmienny jestes. co to za bełkot?
ty chyba niepiśmienny jestes. co to za bełkot?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie