Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ronnie O'Sullivan
MichasQ • 2012-12-20, 14:29
Zapewne znany wielu z Was...

Ronnie O'Sullivan - angielski snookerzysta, czterokrotny i aktualny mistrz świata. Zdobywca 11 breaków maksymalnych, w tym najszybszego breaka maksymalnego w trakcie turnieju snookerowego.

Ojciec Ronniego O'Sullivana (Ronnie senior) został skazany na 18 lat pozbawienia wolności za zabójstwo czarnoskórego ochroniarza (więzienie opuścił w listopadzie 2010 roku). Po tym zdarzeniu nastoletni O'Sullivan popadł w depresję. Wówczas zaczęły się jego problemy z alkoholem i narkotykami. Jego ojciec jeszcze przed rozpoczęciem kary więzienia poprosił Raya Reardona, by ten poprowadził dalej dobrze zapowiadającą się karierę syna. O'Sullivan zerwał ze szkołą i całymi dniami przesiadywał w klubach snookerowych.

Najszybszy break 147

Na poniższym filmiku Ronnie miał już zdecydowaną przewagę punktową, ale mimo to przeciwnik chciał grać, więc grajmy:

UWAGA SZWABSKI

A może jedną ręką?

Zgłoś
pwck87 2012-12-20, 18:24
Nie zakończył jeszcze kariery, po tegorocznym MŚ ogłosił że robi sobie minimum roczną przerwę
Zgłoś
G................e 2012-12-20, 18:39
Przypomniała mi się jego konferencja w chinach kiedy mówił dziennikarzom żeby mu obciągneli a później tłumaczył, że to w gruncie rzeczy ich wina bo mogli uczyć się angielskiego Yolo
Zgłoś
tfu 2012-12-20, 19:23
Za snookera piwko:)
Zgłoś
Bajdus1962 2012-12-20, 19:24 1
Snooker to świetny sport, choć niektórzy nie uważają, ze ta dyscyplina jest godna 'sportu'.
Dobrze, ze zaczyna się sezon. Nie moge doczekać się Welsh Open.

podpis użytkownika

,,Siłę człowieka, mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.''
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Zgłoś
S................s 2012-12-20, 19:55
C🤬jnia, z kim by nie gral, ten drugi i tak sobie nie pogra -.-
Zgłoś
WielkiSzuM 2012-12-20, 20:07
Ta bila chodzi jak po sznurku

podpis użytkownika

*
Wchodzę na scenę, ring.
Rozdaję karty jak Don King

*
Zgłoś
dudidudi 2012-12-20, 20:19
oglądało się z nudów na eurosporcie
Zgłoś
m................s 2012-12-20, 21:39 1
warto pamiętać o całym rozegranym break'u lewą ręką
Zgłoś
m................n 2012-12-20, 21:45 1
Za Rooniego zawsze piwo
Zgłoś
ryuuku4 2012-12-20, 22:27
@WiemkiSzuM
To nie są bile, a 'kule', ale faktycznie chodzą jak po sznurku. Nie raz były pokazywane urywki z niektórych meczów, jak nawali odpowiednią rotację, a biała jeszcze zmieniała tor o jakieś 30 - 40 stopni. Mistrzostwo!
Zgłoś
inwalida_umysłowy 2012-12-21, 10:19
myspace.com/video/hale/ronnie-o-39-sullivan-at-topgear/23138440
Zgłoś
dzejosB 2012-12-21, 11:13
Stary wyjadacz. Judd Trump rośnie (mam nadzieję) na jego następcę.

podpis użytkownika

Nie jestem tchórzem i nie jestem bohaterem. Jestem gdzieś po środku.
Zgłoś
g................0 2012-12-21, 22:52
brakuje frame'u w którym nie chciał wbić maxa (tzn ostatniej czarnej bili) bo dowiedział się, że organizatorzy nie przewidzieli nagrody pieniężnej, ale ostatecznie pod wpływem namów sędziego i reakcji kibiców zdecydował się to zrobić
Zgłoś