Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:23
🔥 Trzeba było słuchać ojca - teraz popularne
Rooftoopping
Topiony_serek • 2014-02-18, 14:15
Rooftopping to miejski sport ekstremalny. Należy do wyjątkowo niebezpiecznych. Jeden nieostrożny krok może skończyć się tragicznie. Jednak to nie odstrasza młodych fanów ryzykownej wspinaczki. Twierdzą, że dla takich widoków warto:

Osobiście to nie dla mnie, ci szaleńcy zazwyczaj wykonują swoją "zabawę"/hobby bez jakichkolwiek zabezpieczeń.

Poszukam jakiś wpadek z tych ich zabaw. Jak znajdę to wstawię tu lub na hardzie
Reszta w komentarzach
Zgłoś
dorodnykurczak 2014-02-18, 20:47
fajnie, a ja mam takie widoczki bez wchodzenia na jakieś zardzewiałe wieże.

na sadolu
Zgłoś
Mikrofalówka 2014-02-18, 21:27
słabo mi
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-18, 22:00 1
Jak spadnie parę pedałów w rurkach to nikomu się krzywda nie stanie
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-18, 22:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-18, 22:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Misza89krk 2014-02-18, 22:25
Ja mam tylko jedno pytanie!!! Dlaczego to motocyklistów nazywa się dawcami?
Wolelibyście aby wasze dziecko jeździło na motorze czy uprawiało taki "sport" ?
Zgłoś
Herhard 2014-02-18, 23:18
Gorąco mi się zrobiło od samego patrzenia.
Zgłoś
okap121 2014-02-18, 23:24
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-18, 23:45
Thomas Morgernstern?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-19, 0:33
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-19, 0:48
Przez rok pracowałem na wyskokościach, głownie wieże telefoniczne które maja do 120 metrów wysokości mniej więcej ale zdarzało się tez montować anteny np. na kominach w Szczecinie i Policach, które miały około 200 metrów wysokości. Ni ch*** nie przyzwyczaisz się do wyskokości jeśli nie jesteś debilem, bo strach to prawidłowy odruch u normalnego człowieka. I tacy z nich bohaterzy jak ze mnie astronauta. Rok czasu zapier******* po wieżach a jak wlazłem na 200 metrów to nie moglem kluczem śruby odkręcić bo strach paraliżuje ręce i wszystkie mięśnie, tak ze jak się zlezie na dol to wszystko boli mimo, ze tylko stałeś. Widziałem już takich ludzi, którzy tak napierda**** na wysokości i wiem, ze normalni być nie mogą.

PS: Proponuje wprowadzić ustawę, która nakaże wstawić drabinki od samego dołu do samego szczytu na każdym ponad 15 metrowym budynku. Sadol będzie bardziej obfity w artykuły na hardzie a i poziom idiotów się zmniejszy.
JEstem ekspert i chu*
Zgłoś
Grabarz1750 2014-02-19, 1:16
Zgłoś
Topiony_serek 2014-02-19, 1:47
Up
Ustaw się w kolejce, wszyscy na to czekamy
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-19, 1:53
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-19, 2:44
ma ktoś link z wrzuty na harda?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem