Jak w tytule, polecam ruska z 12:25
Filmiki głównie ze stycznia 2013, tylko jeden filmik nie z Rosji
Dźwięk oryginalny. Uwaga na głośność filmiku w okolicach 8:25
źródło: youtube.com
/watch?v=h6JKu77iIjE
pudeleQ napisał/a:
Oni chyba prawko w kiosku kupują, jako dodatek do gazety.
w Rosji kupuje się prawo jazdy. Teoretycznie jest jakiś tam egzamin, ale w rzeczywistości niemal wszyscy po prostu idą i kupują
6:20...ale c🤬jowy kierowca :/
Konto usunięte
2013-01-31, 15:31
w tym pop🤬lonym kraju wszyscy widzą swój czubek nosa i w dupie mają innych. tak mnie to wk🤬ia że bym tam zrzucił k🤬a atoma albo napalmem miasta oblał czy coś k🤬a i tych prymitywnych pojebów bym zaj🤬.
Konto usunięte
2013-01-31, 15:41
Mnie zastanawia, co się dzieje w przypadku, kiedy winę za potrącenie ponosi pieszy?? Powiedzmy wtargnie na jezdnię i roz🤬bie nam zderzak i maskę. Kto wtedy za to płaci???
blessytb napisał/a:
Mnie zastanawia, co się dzieje w przypadku, kiedy winę za potrącenie ponosi pieszy?? Powiedzmy wtargnie na jezdnię i roz🤬bie nam zderzak i maskę. Kto wtedy za to płaci???
Wtedy trzeba założyć sprawę cywilną w sądzie temu komuś i w ten sposób ściągnąć kasę.
@Echelon i @Bejker:
w 9:30 to łada samara
no żeby tego samochodu nie rozpoznać...
wie ktoś co gość z 14 minuty miał na myśli? xD
Konto usunięte
2013-01-31, 16:42
pierwsza akcja dziecko wylatuje przez tylna szybe i laduje na drodze gdzies jest flmik z tira ladacego przed osobowka. jaki ten swiat maly.
@up za osobowka mialo byc
Ruskie TIRy to i w Polsce postrach sieją.
Ten czołg to teraz będzie w każdej kompilacji
Konto usunięte
2013-01-31, 18:45
ja sie zastanawiam za kazdym razem jak to jest mozliwe zeby tak jezdzil caly narod..
Konto usunięte
2013-01-31, 22:34
Oni tam wszyscy na bani jeżdzą, albo na kacu to inaczej sie nieda, i tak im dobrze idzie:)
Konto usunięte
2013-02-01, 0:02
12"35 wtf
Dzięki Wielkie za takie kompilacje (lub jak niektórzy wolą KOMPLIKACJE)
tego mi potrzeba po ciężkim dniu w pracy
Konto usunięte
2013-02-02, 19:49
Myślę że każde auto powinno być wyposażone w kamerę.Wyeliminowałoby to wyłudzenia w odszkodowaniach oc !!!