Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Hyena83 2021-09-14, 1:11 2
Prof._Kot_Budd napisał/a:

Mam wrażenie, że Jesse.Pinkman to druga osobowość Halmana, a Driver19cm to jego (ich) syn gdzie 19cm, to długość penisa Halmana (Jesse.Pinkmana), którą musi co wieczór przyjmować w kakao pod okiem zazdrosnej siostry Flodzi. Nie potrafią się ze sobą dogadać, więc piorą brudy na sadistic. Zgadłem nie ?

Po części to jakoś tak to wygląda :

Zgłoś
Egzekutorka 2021-09-14, 2:41
A ja się zastanawiam co za niedojda siedzi w tym aucie z rozbitą szybą. Gdyby mi jakiś dziad tak oklepał auto to mógłby opowiadać jak smakuje asfalt..

podpis użytkownika

I'm fucking crazy but I'm free
Zgłoś
Mixy321 2021-09-14, 5:38 6
Jesse.Pinkman napisał/a:

Ten dzieciaczek najman ma na koncie większość warnów za wyzwiska bo tylko to potrafi Ostatnio CrazyEdek go zgłosił, teraz ja. Może znowu wyślemy go na wakacje i będzie spokój

Ulalala trafiła nam się p🤬da na sadisticku, co jak co konfiturę trzeba j🤬. Ciota. Teraz mnie zgłoś, poczuj się lepiej. Ja już jestem zwycięzca, męczennikiem. Wiem że dobrze robię, a ty umrzesz jak konfident.
Zgłoś
bobobson 2021-09-14, 8:08 7
Za bycie konfidentem wiecej piwnjuz nie dostaniesz
Zgłoś
dziad_proszalny 2021-09-14, 8:15 13
Jesse.Pinkman uraziła cię "menda"? I to aż tak bardzo, że wypłakaleś się adminom? Co to, ku*rwa, forum dla Julek i transów czy sadistic? Miękka p🤬ka jesteś. I to bardzo atencyjna p🤬ka.
Zgłoś
PękniętySłoik 2021-09-14, 8:53 2
I Halmaniasty wyjaśnił następną sprzedajną p🤬dę. Brawo.
Zgłoś
Konto usunięte 2021-09-14, 8:54 4
knapmikolaj napisał/a:

K🤬a skoncz juz z tym gownem z juesej , spamujesz scierwem i zasmiecasz ten portal tylko

Idź na tiktaka, tam znajdziesz coś dla siebie...
Zgłoś
marcino_zly 2021-09-14, 9:07 4
@Halman

Buhahahah jak i on tak i ty konfidencisz.
On zrobił to po "cichu" a ty pokazujesz każdemu sadolowi.
Wstyd.
Nie popłacz się.
Zgłoś
MukaPuka 2021-09-14, 12:42 2
Jesse czas skasować konto.

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Takbonie 2021-09-14, 13:35 1
Zgłaszać na sadolu za wyzwiska to jak być sadolowym czarnym panem co oddychać nie umiał. Parówy, nie ma więcej piw dla was.
Zgłoś
kurpat 2021-09-14, 16:54 4
@Halman

ojojoj, ktoś cię zgłosił i musiałeś się spłakać z powodu warna? jak ci stary pakuje do mordy to też tak płaczesz rozwydrzona mała c🤬ko?
dla ciebie to powinien być dzień jak co dzień atencyjny p🤬dofonie, coś normalnego, tak jak k🤬s w twojej mordzie.
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2021-09-14, 19:49 2
najman chyba was w c🤬ja zrobił bo sam podj🤬 ziomka na 5 warnów j🤬i hipokryci
Zgłoś
Behemot 2021-09-15, 1:05 1
H🤬jman płacze, bo został wyprostowany przez modera. Ale bym z ciebie kapusto brechtał jakbyś w końcu bana na amen dostał i twoje miliony wirtualnych piw c🤬j strzelił. K🤬a jakie ty k🤬a masz cieciu malinowy szczęście, ze nie jestem tu moderem, k🤬a wykończył bym cie psychicznie blokadami aż byś wyj🤬 albo nabrał ogłady
Zgłoś
Nikt_nie 2021-09-15, 10:14
Behemot napisał/a:

H🤬jman płacze, bo został wyprostowany przez modera. Ale bym z ciebie kapusto brechtał jakbyś w końcu bana na amen dostał i twoje miliony wirtualnych piw c🤬j strzelił. K🤬a jakie ty k🤬a masz cieciu malinowy szczęście, ze nie jestem tu moderem, k🤬a wykończył bym cie psychicznie blokadami aż byś wyj🤬 albo nabrał ogłady

Albo dostarczył nam materiału na harda ze sobą w roli głównej xD
Zgłoś