Świat zostanie podzielony pomiędzy trzy Mocarstwa, my przypadliśmy znów Sowietom.
Kacapy opowiadają o nowym, wielobiegunowym świecie, tylko nie wiem skąd ich pewność, że będą jednym z owych biegunów. Przecież Rosja ma mniej niż połowę ludności USA, 1/10 ludności Chin. PKB: USA 27 bilionów USD, Chiny 18, Rosja 2 (i to przed wojną). Per capita: USA 80 tys. dolarów, Chiny 18, Rosja 13 (Polska 22 tys.

A filmik dobry. Ilustracja przysłowia "gówno chłopu nie zegarek". Amen.
podpis użytkownika
NiezmanipulowanyKacapy opowiadają o nowym, wielobiegunowym świecie, tylko nie wiem skąd ich pewność, że będą jednym z owych biegunów. Przecież Rosja ma mniej niż połowę ludności USA, 1/10 ludności Chin. PKB: USA 27 bilionów USD, Chiny 18, Rosja 2 (i to przed wojną). Per capita: USA 80 tys. dolarów, Chiny 18, Rosja 13 (Polska 22 tys. )))) Z czym do ludzi, ja się pytam?
A filmik dobry. Ilustracja przysłowia "gówno chłopu nie zegarek". Amen.
No to z dwóch zrobią dwanaście. Dostali w prezencie od trumpa całą rozbrojoną UE, więc będą jego sojusznikiem w wojnie z Chinami.
No to z dwóch zrobią dwanaście. Dostali w prezencie od trumpa całą rozbrojoną UE, więc będą jego sojusznikiem w wojnie z Chinami.
Trump nie jest winny temu, że Europa sama się rozbroiła.
Albo się ogarniemy w europie sami, albo będzie kibel, ale wygląda na to, że USA już nie stać na armię, która broni tak wielu sojuszników.
Ukraina kupiła europie 5 lat, więc jakaś szansa jest.
Co do wojny z Chinami, to jeżeli ruski teoretycznie staneli by po stronie USA, to nie będą mieli czasu na podbój europy, Dla Rosjan bezpieczniejsze jest stać po stronie Chin.
Tramp na smyczy Putina? Ta wiedza to od Tuska? A Putin przypadkiem nie chodzi już na smyczy Pekinu? A gdzie w Twojej układance jest miejsce dla miłościwie panujacym nam Ż🤬dów? A gdzie jest miejsce dla Schwaba, Rockefelera, Sorosa, Rotschilda? A gdzie są wreszcie prawdziwe, największe korporacje t.j. Blackrock czy IG Farben?
No bo chyba z tym, że Tusk jest na niemieckiej smyczy to już nie dyskutujemy.
Co ty k🤬a za teorie spiskowe pleciesz ? Gadasz jak mój znajomy co ma przejarany beret i tylko gada jakieś teorie o ż🤬dach i o tej jak wspomniałeś Blackrock no k🤬a chłopie.
Trump nie jest winny temu, że Europa sama się rozbroiła.
Albo się ogarniemy w europie sami, albo będzie kibel, ale wygląda na to, że USA już nie stać na armię, która broni tak wielu sojuszników.
Ukraina kupiła europie 5 lat, więc jakaś szansa jest.
Co do wojny z Chinami, to jeżeli ruski teoretycznie staneli by po stronie USA, to nie będą mieli czasu na podbój europy, Dla Rosjan bezpieczniejsze jest stać po stronie Chin.
Ruscy staną po stronie usa, a Europą dostaną w nagrodę już po zwycięskiej wojnie.
To taka tradycja.
Ruscy staną po stronie usa, a Europą dostaną w nagrodę już po zwycięskiej wojnie.
To taka tradycja.
Ta tradycja, na razie była raz w takim wydaniu

Poważnie, to scenariusze oczywiście mogą być róźne, jednak myślę, że rosja, po wojnie z Chinami byłaby kupą gruzów i wróciłaby do epoki kamienia łupanego. Kraje europy środkowej, jak cielęta nie pójdą pod onucowy but.
Po II wojnie sytuacja była zupełnie inna, wszyscy rozj🤬i a tylko ruskie z armią.
Tramp na smyczy Putina? Ta wiedza to od Tuska? A Putin przypadkiem nie chodzi już na smyczy Pekinu? A gdzie w Twojej układance jest miejsce dla miłościwie panujacym nam Ż🤬dów? A gdzie jest miejsce dla Schwaba, Rockefelera, Sorosa, Rotschilda? A gdzie są wreszcie prawdziwe, największe korporacje t.j. Blackrock czy IG Farben?
No bo chyba z tym, że Tusk jest na niemieckiej smyczy to już nie dyskutujemy.
Zapomniałeś wspomnieć o sutenerze Nawrockim. Na czyjej smyczy jest ten alfons?
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"ja p🤬le jakie to są kaleki i taki chce Europę podbić heheheheh p🤬lone z🤬by dziwić sie putinowi że zagania takich do okopu no bo taki z🤬b to do czego może się nadawać tylko jako wykrywacz min na froncie j🤬e podzwierzęta śmierć kacapi!!!
Devide et imperia. Starcie dalej na wschód barany. Od zachodu gówno dostaniecie.
No to z dwóch zrobią dwanaście.
Taak, milion sto piętnaście zrobią. Rosja się nie liczy, duże misie są po 10x większe. Pytanie jest tylko, czyim protektoratem zostanie (pewnie chińskim).
podpis użytkownika
Ten kto pisze "Upadlina"Czopkiem w dupie jest Putina.
podpis użytkownika
Lewactwo to faszyściTaak, milion sto piętnaście zrobią. Rosja się nie liczy, duże misie są po 10x większe. Pytanie jest tylko, czyim protektoratem zostanie (pewnie chińskim).
Po to robi rozp🤬uchę, aby być większym graczem. Tak koedyś jak III rzesza lub cccp.
Tak to działa.

Devide et imperia. Starcie dalej na wschód barany. Od zachodu gówno dostaniecie.
ee kacapek jak chcesz obrażać to podszkól się w języku polskim bo ja nii poimaju co ty tu napisać