Ps: coś często moderatorzy tego typu niepochlebne informacje o rosjanach usuwają mam nadzieje że nie stanie się tak za chwilę z tym materiałem.
podpis użytkownika
Niezmanipulowanypodpis użytkownika
NiezmanipulowanySą trzy rodzaje prawdy: prawda, gównoprawda i statystyka. A jak statystyka trzaśnięta z internetu to już w ogóle... na filmie JEDEN kacap przechodzi na islam a Wy już widzicie armię Saladyna za Bugiem. Ruscy a i owszem prawie przeszli na islam, ale to było przeszło 1000 lat temu. Dylemat islam czy chrześcijaństwo rozwiązał zakaz picia jakim został by objęty ówczesny władca . Ostatecznie (nieoficjalnie 955, a jeszcze bardziej nieoficjalnie 860 rok. n.e.) przyjęli chrzest przed nami
Może my ze złej strony widzimy islamskie zagrożenie,kto wie kto będzie po putinie,może bardziej radykalny erdogan?Kto wie...
podpis użytkownika
Niezmanipulowany...kto wie kto będzie po putinie...
A wy myśleliście że skąd u ruskich od dobrych paru lat takie parcie, na prawnie ściganie homoseksualizmu, mniejszości i budowę meczetów?
A co z Rosją się przez to stanie? Pewnie nic, dalej będą c🤬jozą rządzoną przez oligarchów którzy w imie własnych interesów rozp🤬alają gospodarkę.
A jak myślicie skąd na zachodzie takie parcie na homo niewiadomo ? Czyja to sprawka ? Ludzi pragnących wolności ?! Nie rozśmieszać mnie proszę ! To jasne , że fundują to wszystko eskimosi., celem zbydlęcenia gojów. Co do tych tzw. oligarchów to tak własnie określa się na zachodzie prawych i wspaniałomyślnych lobbystów. Na zachodzie bo nasza montowania na zlecenie zachodu to nie jest gospodarka.
Islam w rosji to około 6.5% gdzie wam to daje 30mln.
podpis użytkownika
NiezmanipulowanyK🤬a co za bzdury, procent rekruta razem z kontraktowymi o wyznaniu islamskim nie może przekroczyć 8% stanu osobowego armii FR. To jest prawnie u nich uregulowane. M.in. dlatego pobór w takich regionach jak Czeczenia jest mocno ograniczany jak nie całkowicie wstrzymywany.
Ale sadistikowi znawcy jak zwykle się popisują swoją rozległą wiedzą
podpis użytkownika
Niezmanipulowany