Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:44
konto usunięte 2012-11-29, 19:31
jak byłem mały i miałem Cobi Mała Armia to też takie maszyny miałem i nie chwaliłem się filmikami w sieci.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-29, 19:40 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
miedziak 2012-11-29, 19:50
Oni tak się prężą nie przed USA tylko przed Chińczykami, którym marzy się zrobić sobie małe leibensraum na Syberii.
Zgłoś
Hippo 2012-11-29, 19:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bishfinger 2012-11-29, 19:59
Od dawna liczba żołnierzy, czołgów, samolotów, helikopterów nie ma znaczenia liczy się tylko zdolność operacyjna, własne dobra naturalne, wywiad i cybernetyka. Chociaż jankesów nie cierpie to niestety większość z tych atutów jest po ich stronie, mają budżet satnowiący 40% wydatkow obronnych całego globu - równą około 30 państw które są kolejno po nich, jako jedyni mogą zaatakować w tydzień dowolny kraj, są samowystarczalni w podstawowe dobra naturalne niezbędne do celów militarnych, znakomity wywiad, najwięcej satelit szpiegowskich a cały świat korzysta z hamerykanskiego oprogramowania.
Zgłoś
Orlik 2012-11-29, 20:12
AlienFighter napisał/a:

Ej, a co to za samolot w 2:15?

Suchoj T-50 albo inaczej PAK FA, rosyjska odpowiedź na amerykańskiego F-22 Raptor.

Tu porównanie ze staruszkiem '29'.

Zgłoś
konto usunięte 2012-11-29, 20:20
Zgłoś
Marshal 2012-11-29, 20:21
Generalnie takie filmik bardzo latwo zrobic...
Rownie dobrze mozna zrobic taki, ba a nawet byl tutaj, o Polskiej Armii i bedzie z niego wynikalo, ze jestesmy Uber-alles itp.
Sprzet topowy jest super - tylko jest go malo, rzadko uzywany i jesli juz to tylko przez elitarne jednostki.
Np. mamy 900 czolgow a tylko 14% z nich to Leopardy... - tak wynika z Wiki przynajmniej
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-29, 20:25
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-29, 20:37
Zgłoś
DiesIrae 2012-11-29, 20:45
Zgłoś
nemiroff 2012-11-29, 21:03
Zgłoś
placek666 2012-11-29, 21:14
Mają szczęście że nasze f16 z przyczyn technicznych tylko do 100 km kręcą dziennie . Jaki sojusznik taki sprzęt.
Zgłoś
Dymekx 2012-11-29, 22:08
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-29, 22:13
Nie ma się czym podniecać Potencjał militarny następcy wojsk radzieckich szacuje się na około 20% dawnego potencjału obronnego ZSRR (Wiki)
Już podczas zimnej wojny nie było pewne czy armia czerwona dorównuje potencjałem armii USA a co dopiero teraz... gdyby wybuchła wojna pomiędzy USA a Rosją (co jest obecnie nierealne) to Jankesi przejechali by się po Ruskich jak walec.

Co do Chinoli to jak ktoś tu dobrze wspomniał są zacofani technicznie itd.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem