📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Ah! Sadystic!
Bardziej użytkownicy,widząc waszą chec zabłysnienia w komentarzach to, aż chce mi się smiać
Wam wszytsko sie kojarzy co by nie było,przyznaje czasem jest to bardzo smieszne, ale...
tutaj w tym temacie to te komentarze są naprde kiepskie.
Bardziej użytkownicy,widząc waszą chec zabłysnienia w komentarzach to, aż chce mi się smiać
Wam wszytsko sie kojarzy co by nie było,przyznaje czasem jest to bardzo smieszne, ale...
tutaj w tym temacie to te komentarze są naprde kiepskie.
dancio91 napisał/a:
no Ty chyba gościu fajnej małolaty nie widziałes![]()
No pochwal się, pochwal.
Nie wierzę. Chyba dawno w szkole nie byliscie, a moze nawet nigdy jeżeli taki filmik wywołał JAKĄKOLWIEK reakcję.
lekcja tak typowa, nudna, że aż smutna! podniecać się jakimś typkiem, który pewnie słucha Jacksona czy Timberlake'a.
ja pamietam takie akcje, ze łezka się ze śmiechu kręci w oku, a nie chodziłam nigdy do żadnej szkoły dla inteligentnych inaczej czy degeneratów.
A na koniec dodam, że były lepsze produkcje z tej serii: zakładanie kosza na śmieci nauczycielowi na głowę, obalanie flaszki czy też mój mistrz! kawał z telefonem do nauczyciela
więć Z CZYM DO LUDZI?
lekcja tak typowa, nudna, że aż smutna! podniecać się jakimś typkiem, który pewnie słucha Jacksona czy Timberlake'a.
ja pamietam takie akcje, ze łezka się ze śmiechu kręci w oku, a nie chodziłam nigdy do żadnej szkoły dla inteligentnych inaczej czy degeneratów.
A na koniec dodam, że były lepsze produkcje z tej serii: zakładanie kosza na śmieci nauczycielowi na głowę, obalanie flaszki czy też mój mistrz! kawał z telefonem do nauczyciela
Metedryna napisał/a:
Nie wierzę. Chyba dawno w szkole nie byliscie, a moze nawet nigdy jeżeli taki filmik wywołał JAKĄKOLWIEK reakcję.
lekcja tak typowa, nudna, że aż smutna! podniecać się jakimś typkiem, który pewnie słucha Jacksona czy Timberlake'a.![]()
A na koniec dodam, że były lepsze produkcje z tej serii: zakładanie kosza na śmieci nauczycielowi na głowę, obalanie flaszki czy też mój mistrz! kawał z telefonem do nauczycielawięć Z CZYM DO LUDZI?
chyba nie jestem w temacie, ale z filmikiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie