Jedna z publicznych telewizji przypomina o rosyjskiej potędze nuklearnej na wypadek gdyby stanom miały przyjść do głowy głupie pomysły z sankcjami gospodarczymi
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-18, 12:30
7320 metrów na sekunde ? półtorej minuty i jestem nad morzem :]
A niech jebnie, na zdrowie wszystkim wyjdzie
żeby tak ten cały ich zapas nuklearny im wybuchł na ich terenie.... cały świat odetchnąłby z ulgą ;x
Co jak co, ale te statystyki z dupy, wiedzą tylko tyle, ile im Rasija i USRA podali
konto usunięte
2014-03-18, 14:33
Hamerykanie już mają broń antyrakietową na te wszystkie szatany....
konto usunięte
2014-03-18, 16:34
Beka z sadolowych ekspertow od arsenalow nuklearnych. rosja was wszyskich roz🤬bie.
konto usunięte
2014-03-18, 16:43
piter1372 napisał/a:
żeby tak ten cały ich zapas nuklearny im wybuchł na ich terenie.... cały świat odetchnąłby z ulgą ;x
Jakby tak się stało to zasięg rażenia objął by z palcem w dupie nas.
Sick_Stick
po największych miastach? To pojedź do wsi i do najbiedniejszych miast kontrast, aż w dupie szczypie. Jakiego chcesz sojuszu z Rosją, Konfederacja Targowicka, mówi ci coś czy bardziej pójdziemy w stronę czerwonych i świetnego sojuszu z ZSRR. Dla nich jesteśmy fajnymi spoko ludźmi jak do nich przyjedziemy, ale jak oni ładnie do nas przyjadą to staniemy się zdobyczą, tak było od setek lat. Nie popieram wrogości wobec nich, ale nie chcę z nimi żadnych sojuszy, co najwyżej układy.Poza tym przykro mi ale ludności ze wschodu nie trawie, za dużo w moim rozwiniętym regionie jej.
Tak na prawdę to Rosjanie próbują resztę krajów zastraszyć, że niby jacy to oni są potężni. A tak na prawdę to zapewne większość z tych głowic to atrapy tak jak Korea straszyła czy jakoś tak. Nie rozumiem waszych głupich uwag odnośnie tego jacy to oni są wielcy. Widać że mają duże kompleksy i chcą na sile się ich pozbyć udowadniając wszystkim, że są tacy mocarni i każdy się ich boi. Jak będzie trzeba to pójdę walczyć choć zapewne z początku będę srał w gacie jak większość z nas, ale jeśli ojczyzna wzywa to trzeba się przemóc.