Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chudy005 2018-11-18, 19:10
Ładny skórzany kaszkiet....
Zgłoś
ProVVe 2018-11-18, 19:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-11-18, 20:34 1
Też chodziłem w takich butach jak miałem 22-23 lata.Teraz nie wyobrażam sobie żeby żyć za 3 tyś. Na miesiąc, a co dopiero za mniej.
Zgłoś
kamil1188 2018-11-18, 20:56 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sowus 2018-11-18, 21:08 2
@usztafe
Fajna historia, ale ja napiszę coś z zupełnie innej mańki.

Wejherowo, przełom milenium. Latem, w kanałach znaleziono ciało bezdomnego. Kim był?
Koleś kilka lat wcześniej był inżynierem w elektrowni, miał żonę i dziecko. Jednego dnia wrócił na chatę i znalazł małżonkę z innym facetem. Załamał się totalnie, rozwód, matka zabrała dziecko. Wylądował na bruku, bo na kredyt nie było (stracił pracę przez deprechę).
Ba! Kiedyś lokalna gazeta zrobiła z nim wywiad, to się zapytali, czy ma jeszcze jakąś rodzinę. Powiedział, że matkę, ale że kobieta w podeszłym wieku to nie ma zamiaru jej dodatkowo obciążać i do niej nie pójdzie. Zimy spędzał w schronisku. Co znalazł na śmietniku (wtedy jeszcze nie było wiat ani ogrodzeń wokół nich), to miał do jedzenia. O pieniądze nigdy nie prosił. Zmarł, bo się udusił w kanałach.

Puenta? Nie każdy menel to menel (koleś nie pił, ani nie dźgał się igłami).
Zgłoś
konto usunięte 2018-11-19, 1:15 1
Zgłoś
seremak1987 2018-11-19, 10:33 1
Ten ubiór, ten intelekt, to osiedle. Cała Rosja w 5 minut.
Zgłoś
ProStreet 2018-11-19, 11:37
Zgadzam się. W mojej rodzinnej miejscowości był pijaczyna ok. 40 lat. W czasach szkolnych bardzo dobry i utalentowany uczeń, ale się rozpił. Pił około 10 lat, leżał zaszczany, zasrany, brudny i pijany wszędzie gdzie się dało. Żebrał od każdego. W końcu jakieś 2 lata temu wziął się w garść, sprzedał pole, kupił sobie samochód i zaczął pracować jako elektryk(tego nauczył się w szkole). Wynajmuje mieszkanie, nikt nigdy nie powiedziałby, że ten człowiek był kiedyś na takim dnie. A zapomniałbym, jest takim fachowcem, że nie ma już terminów na cały 2019 rok.
Zgłoś
Krak 2018-11-19, 13:23
usztafe napisał/a:

Wyjechałem na studia x lat temu z paczką znajomych z liceum.

A najgorsze jest to, że ciągle te RJS, RSA, RKR, RNI, RZE i inne przyeżdżają.
Zgłoś
dominator76 2019-05-03, 13:40

podpis użytkownika

nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Zgłoś
Wiewór 2019-05-04, 17:10
Buty z kolekcji Kaczyńskiego.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem