📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Też chodziłem w takich butach jak miałem 22-23 lata.Teraz nie wyobrażam sobie żeby żyć za 3 tyś. Na miesiąc, a co dopiero za mniej.
@usztafe
Fajna historia, ale ja napiszę coś z zupełnie innej mańki.
Wejherowo, przełom milenium. Latem, w kanałach znaleziono ciało bezdomnego. Kim był?
Koleś kilka lat wcześniej był inżynierem w elektrowni, miał żonę i dziecko. Jednego dnia wrócił na chatę i znalazł małżonkę z innym facetem. Załamał się totalnie, rozwód, matka zabrała dziecko. Wylądował na bruku, bo na kredyt nie było (stracił pracę przez deprechę).
Ba! Kiedyś lokalna gazeta zrobiła z nim wywiad, to się zapytali, czy ma jeszcze jakąś rodzinę. Powiedział, że matkę, ale że kobieta w podeszłym wieku to nie ma zamiaru jej dodatkowo obciążać i do niej nie pójdzie. Zimy spędzał w schronisku. Co znalazł na śmietniku (wtedy jeszcze nie było wiat ani ogrodzeń wokół nich), to miał do jedzenia. O pieniądze nigdy nie prosił. Zmarł, bo się udusił w kanałach.
Puenta? Nie każdy menel to menel (koleś nie pił, ani nie dźgał się igłami).
Fajna historia, ale ja napiszę coś z zupełnie innej mańki.
Wejherowo, przełom milenium. Latem, w kanałach znaleziono ciało bezdomnego. Kim był?
Koleś kilka lat wcześniej był inżynierem w elektrowni, miał żonę i dziecko. Jednego dnia wrócił na chatę i znalazł małżonkę z innym facetem. Załamał się totalnie, rozwód, matka zabrała dziecko. Wylądował na bruku, bo na kredyt nie było (stracił pracę przez deprechę).
Ba! Kiedyś lokalna gazeta zrobiła z nim wywiad, to się zapytali, czy ma jeszcze jakąś rodzinę. Powiedział, że matkę, ale że kobieta w podeszłym wieku to nie ma zamiaru jej dodatkowo obciążać i do niej nie pójdzie. Zimy spędzał w schronisku. Co znalazł na śmietniku (wtedy jeszcze nie było wiat ani ogrodzeń wokół nich), to miał do jedzenia. O pieniądze nigdy nie prosił. Zmarł, bo się udusił w kanałach.
Puenta? Nie każdy menel to menel (koleś nie pił, ani nie dźgał się igłami).

Zgadzam się. W mojej rodzinnej miejscowości był pijaczyna ok. 40 lat. W czasach szkolnych bardzo dobry i utalentowany uczeń, ale się rozpił. Pił około 10 lat, leżał zaszczany, zasrany, brudny i pijany wszędzie gdzie się dało. Żebrał od każdego. W końcu jakieś 2 lata temu wziął się w garść, sprzedał pole, kupił sobie samochód i zaczął pracować jako elektryk(tego nauczył się w szkole). Wynajmuje mieszkanie, nikt nigdy nie powiedziałby, że ten człowiek był kiedyś na takim dnie. A zapomniałbym, jest takim fachowcem, że nie ma już terminów na cały 2019 rok.
usztafe napisał/a:
Wyjechałem na studia x lat temu z paczką znajomych z liceum.
A najgorsze jest to, że ciągle te RJS, RSA, RKR, RNI, RZE i inne przyeżdżają.
podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie