Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Podczas protestów przeciwko Putinowi milicjant elegancko pociągnął jednej babce przez łeb. Osobiście uważam, że powinien sprzedać taką pałę każdemu, do czego to doprowadziło, że zdejmują mu kask itp. A laska co dostała zachowuje się jakby przynajmniej stoczyła rundę z Kliczką.

Zgłoś
juki 2012-09-24, 17:42 5
"Jeblem to jeblem, po c🤬j drazysz temat"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-24, 17:42 2
A to przypadkiem nie jest protest przeciw Putinowi ? U nich przynajmniej mieli jaja i wyszli na ulice. My dalej będziemy udawać że wszystko jest fajnie.
Zgłoś
boooreq 2012-09-24, 17:42 9
wisnia9202 napisał/a:

Jak na moje to sam powinieneś tą pałą w łeb dostać pacanie. Najpierw się dowiedz o co oni walczą a potem komentuj.

Haters gonna hate

To teraz siebie postaw w takiej sytuacji, jesteś w pracy jak co dzień, dostajesz POLECENIE od szefa, żeby ochraniać tam tłum bla bla bla. Stoisz sobie a tu nagle stare zapyziałe babska się na Ciebie rzucają i okładają, zdejmują kask, Ty oczywiście byś zachował klasę i je grzecznie poprosił o przestanie ? Ja to bym chyba k🤬a pistolet wyjął
Zgłoś
ooip 2012-09-24, 17:50
sie k🤬y pchaja a jak dostana to tragedia niby.jebac ją
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-24, 17:55
Szczerze? Nalezalo sie jej ^^ Tez bym sie zdenerwowal jak bym grzecznie chcial odebrac flage (czerwona, pewnie ze swastyka na srodku) a tu by mi jakas baba moj milicyjny helm sciagala =D
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-24, 17:56 5
boooreq napisał/a:

jesteś w pracy jak co dzień, dostajesz POLECENIE od szefa (...) Ja to bym chyba k🤬a pistolet wyjął

Kolega chyba spod kopalni Wujek.
Zgłoś
MIhau_ 2012-09-24, 17:59 1
Szkoda, ze my w robocie nie mozemy w ten sposob spacyfikowac kazdego, kto narusza nasza nietykalnosc, eh marzenia....
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-24, 18:03
Równouprawnienie k🤬a.
Zgłoś
Dildowagins 2012-09-24, 18:07
Faktycznie ładna bania.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
AmorPatriae 2012-09-24, 18:13 3
Tamtą się teraz wszyscy k🤬a zajmują sytuacją, a u nas czerwone sk🤬ysyny są na stołkach od 70 lat. Nooo ale przecież mamy demokrację! Wszystko jest cacy! Białoruś, Ukraina, Rosja są złe bo nie mają demokracji (czytaj - zachodnie państwa nie mogą osadzić swoich marionetkowych przywódców i zinfiltrować państwa). Nie jestem też za tyranią, ale to temat na dłuzszą rozmowę. W każdym bądz razie każdy nie mający się za intelektualne zero Polak wie, że dyktatura Łukaszenki (Białoruś) i Janukowycza (Ukraina) jest nam wybitnie na rękę bo odziela nas od Rosji, a więc od jej strefy wpływów, a ja kocham rosję tym bardziej im dalej ona się znajduje od mojego kraju. Obalając te dyktatury i wspierając opozycję sami się pchamy w łapska Moskwy. No ale Sikorski dostał wyraźne rozkazy z Waszyngtonu. Zresztą jaka to różnica Bruksela,Berlin czy Moskwa... i tak wszyscy mają na to wyj🤬e, ważne żeby jakoś przezyc do pierwszego, a że trzeba to zrobić za 1000zł i żyć w niesuwerennym kraju to trudno. Ważne że "C🤬jowo ale stabilnie" TFU!
Zgłoś
maciek24043 2012-09-24, 18:22
Nie rozumiem komentarzy niektórych osób, w Rosji policja chociaż ma jakiekolwiek prawo do użycia siły. Niby po co mu ta pałka ? Właśnie na takie sytuacje, ta kobieta powinna się cieszyć, że dostała tylko raz i się skończyło.
Zgłoś
Seta666 2012-09-24, 18:29
Niezłe wary obciągary
Zgłoś
wesolyromek 2012-09-24, 18:40
"łoj ty ty zostaw mój kask!" tez bym się wkurzył gdyby ktoś mi kask podwędził
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-24, 18:46 1
kstk napisał/a:

Jeśli kibicujesz rosyjskiej milicji pałującej protestujące kobiety, to znaczy, że jesteś absolutnym zerem.
Koniec.

No to jestem zerem. Baby powinny siedzieć przy garach a nie na protestach.
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2012-09-24, 19:00 1
A teraz do wsyzstkich ślepców. Obejrzyjscie sobie to uderzenie jeszcze raz, a jeżeli za mało to i jeszcze raz. Nie dostała w łeb, tylko w rękę i po ramieniu. Wyj🤬a się, bo chciala pokazać jacy to oni są brutalnie tłumieni.

Ja bym jeszcze suce dołożył raz, za bieganie z czerwoną flagą

podpis użytkownika

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie