Podczas protestów przeciwko Putinowi milicjant elegancko pociągnął jednej babce przez łeb. Osobiście uważam, że powinien sprzedać taką pałę każdemu, do czego to doprowadziło, że zdejmują mu kask itp. A laska co dostała zachowuje się jakby przynajmniej stoczyła rundę z Kliczką.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
juki
2012-09-24, 17:42
konto usunięte
2012-09-24, 17:42
A to przypadkiem nie jest protest przeciw Putinowi ? U nich przynajmniej mieli jaja i wyszli na ulice. My dalej będziemy udawać że wszystko jest fajnie.
konto usunięte
2012-09-24, 17:55
Szczerze? Nalezalo sie jej ^^ Tez bym sie zdenerwowal jak bym grzecznie chcial odebrac flage (czerwona, pewnie ze swastyka na srodku) a tu by mi jakas baba moj milicyjny helm sciagala =D
konto usunięte
2012-09-24, 17:56
Szkoda, ze my w robocie nie mozemy w ten sposob spacyfikowac kazdego, kto narusza nasza nietykalnosc, eh marzenia....
konto usunięte
2012-09-24, 18:03
Faktycznie ładna bania.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Nie rozumiem komentarzy niektórych osób, w Rosji policja chociaż ma jakiekolwiek prawo do użycia siły. Niby po co mu ta pałka ? Właśnie na takie sytuacje, ta kobieta powinna się cieszyć, że dostała tylko raz i się skończyło.
"łoj ty ty zostaw mój kask!" tez bym się wkurzył gdyby ktoś mi kask podwędził
konto usunięte
2012-09-24, 18:46
kstk napisał/a:
Jeśli kibicujesz rosyjskiej milicji pałującej protestujące kobiety, to znaczy, że jesteś absolutnym zerem.
Koniec.
No to jestem zerem. Baby powinny siedzieć przy garach a nie na protestach.