📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:23
@kamil-c
masz prawie 40 lat więc reprezentuj jakiś poziom, bo nie odstaniesz nic a nic od typowego gimby
masz prawie 40 lat więc reprezentuj jakiś poziom, bo nie odstaniesz nic a nic od typowego gimby
MrEamesLubiącyMężatki napisał/a:
Wróć do lekcji synu. Nie masz jutro sprawdzianu z przyrody ?
Nie nie mam. Za to idę do pracy bo nie jestem leniwym zasrańcem i nienawidzę siedzieć na dupsku za kasę rodziców. Dziękuję za uwagę, dobranoc
busek napisał/a:
@kamil-c
Hmm może, a w zasadzie masz rację ale ten portal niestety wymusza taki język...
@kiwiszon
Piszesz o nowym pokoleniu... jestem kilka lat starszy od Ciebie a w moim gimbie lanie jednego nauczyciela nie było niczym niecodziennym. Inny po przejściu przez korytarz miał zawsze zapluty sweter. O tym co katechetki przechodziły to już nie w ogóle inna bajka. W szkole było sporo skrajności - od nauczycieli na lekcjach których muchę było słychać po takich którzy byli wyzywani, poniżani i czasem uderzani.
Patola jest, była i będzie. To nie wymysł młodego pokolenia.
Piszesz o nowym pokoleniu... jestem kilka lat starszy od Ciebie a w moim gimbie lanie jednego nauczyciela nie było niczym niecodziennym. Inny po przejściu przez korytarz miał zawsze zapluty sweter. O tym co katechetki przechodziły to już nie w ogóle inna bajka. W szkole było sporo skrajności - od nauczycieli na lekcjach których muchę było słychać po takich którzy byli wyzywani, poniżani i czasem uderzani.
Patola jest, była i będzie. To nie wymysł młodego pokolenia.
Hahahahah, naprawdę nie potrafiłeś wyczuć sakrazmu w jego wypowiedzi?
busek napisał/a:
Hahahahah, naprawdę nie potrafiłeś wyczuć sakrazmu w jego wypowiedzi?
![]()
Za sam nick prowokatora bym zbanował i w dupie mam jego sarkazmy i prowokacje na tym portalu...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie