👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ciekawe, teraz spedze czas ogladajac filmiki mejd from rusja
Co do wiekszości postów:

Co do wiekszości postów:

A teraz garść faktów:
1. Koleś nie jest ruskiem. Jest amerykaninem udającym akcent.
2. Koleś nie jest snajperem. Zawodowo robi filmy na YouTube, gdzie używa wszelkiego rodzaju broni do rozwalania wszelkiego rodzaju gówna.
3. Jest też profesjonalnym graczem w saintball i speedball.
4. Jego filmy regularnie trafiają do top international na YT.
1. Koleś nie jest ruskiem. Jest amerykaninem udającym akcent.
2. Koleś nie jest snajperem. Zawodowo robi filmy na YouTube, gdzie używa wszelkiego rodzaju broni do rozwalania wszelkiego rodzaju gówna.
3. Jest też profesjonalnym graczem w saintball i speedball.
4. Jego filmy regularnie trafiają do top international na YT.

E tam, statyczny cel i odległość dobra do ćwiczenia celności, ale bez optyki.
Polecam iść na polowanie i zabawić się w strzelanie do zwierzątek ze sztucera. Kaliber mały, pocisk często się rozpłaszcza na gałeziach, a dodatkowo trzeba odpowiednio trafić, aby zwierze szybko padło i coś do jedzenia z niego zostało. Strzelnice są dla mięczaków
.
Akurat strzelcy wyborowi kolego to mieli strzelania opór. Ojciec opowiadał, że już czasami miał dość bo od strzałów bolał go palec i bark.
Polecam iść na polowanie i zabawić się w strzelanie do zwierzątek ze sztucera. Kaliber mały, pocisk często się rozpłaszcza na gałeziach, a dodatkowo trzeba odpowiednio trafić, aby zwierze szybko padło i coś do jedzenia z niego zostało. Strzelnice są dla mięczaków

Raynor napisał/a:
Ty w polskim wojsku służyłeś, tak? W jakiej jednostce jeśli można wiedzieć? Za moich czasów jak się raz na pół roku wyjechało na strzelnice i wsadziło 15 pocisków z beryla w tarczę to było dobrze.
Akurat strzelcy wyborowi kolego to mieli strzelania opór. Ojciec opowiadał, że już czasami miał dość bo od strzałów bolał go palec i bark.

FPSRussia
GOsć ma kanal na YT i testuje sobie bronie z których wy nawet w COD nie strzelaliście
Nie musi być snajperem kruwa on to robi dla fun'u!
A wy z góry zakładacie ze się tym szczyci bo taki a nie inny tytuł...
polaczki.. polaczki...
P.S.
Polecam jego kanał
Wesoło
GOsć ma kanal na YT i testuje sobie bronie z których wy nawet w COD nie strzelaliście

Nie musi być snajperem kruwa on to robi dla fun'u!
A wy z góry zakładacie ze się tym szczyci bo taki a nie inny tytuł...
polaczki.. polaczki...
P.S.
Polecam jego kanał

Wesoło

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie