Tak wyglądają miejscami publiczne kible u rusków, skorzystanie wymaga nie lada odwagi i zręczności, by wyjść z tego cało.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba wolałbym się wysrać we własne spodnie.
W jakimś stopniu publiczne kible faktycznie tam tak wyglądają
Tak wyglądają kible dla tirowców przy granicy
w życiu nie widziałem większej bomby
Przecież to nie jest żaden ruski wychodek, tylko magazyn z postami Halmana do wrzucenia na sadistic w przyszłym miesiącu.
w Polsce (u mnie,w Lesznie) już nie ma żadnych publicznych toalet nawet obsranych
podpis użytkownika
historycznie i dokumentalnie-ulubiony dział
konto usunięte
2021-07-13, 0:11
miałem nie dawać piw "gównianym" tematom, ale to jest tak niewiarygodnie gówniane że musiałem postawić chociaż jedno!
W Paryżu w parku przy wieży, to samo w kiblach.
Jak w firmie w której pracuję. Poważnie mówię
Strielok1 napisał/a:
Przecież to jakieś patologiczne zadupie, pewnie na Syberii. Zapewniam że i u nas by się takie znalazły. Może dla kontrastu pokazać by centrum Moskwy czy Sankt Petersburga?
Zyje w Polsce 36 lat i nie widziałem nigdy czegoś takiego. Ale wiem że ludzie są różni i wieże ze potrafisz zrobić to samo co te ruski.
Najgorsze z tego wszystkiego jest to ze to damski... Męski to musiałby być na hardzie
Marcin360360 napisał/a:
Zyje w Polsce 36 lat i nie widziałem nigdy czegoś takiego. Ale wiem że ludzie są różni i wieże ze potrafisz zrobić to samo co te ruski.
Do jednej piaskownicy szczaliśmy że oceniasz mnie tak jak siebie?