Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niezla proba towarzyszu.
Hehe wiedziałem, że jakiś zaciećwierzony tuman zaraz wyskoczy z towarzyszem czy onucą i się nie myliłem. Brawo prowincjonalny głupku. To już maksimum twojego intelektu i holistycznego spojrzenia na przekrój społeczeństwa. Właśnie o takich jak Ty pisałem.
Niezla proba towarzyszu.
widzisz tylko onuce i towarzyszy... jak nie masz argumentu.
Chyba wiem dlaczego, bo kolejkę grzejesz codziennie... brawo ty!

u nas jest identycznie. U nich Putin u nas PoPis. U nich tani spiryt u nas mety z gorzałą, menelstwo na niemal identycznym poziomie
Chyba nigdy w Polsce nie byłeś i projektujesz wasz syf i alkoholizm na innych. Siedź tam dalej u siebie w komunalnym mieszkaniu awaryjnym w Archangielsku, noś węgiel, sorry, ugl z szopy na dworze w wiaderku na drugie piętro tej swojej komunałki i szczaj do dziury w betonie a w wolnych chwilach zaglądaj do podwału zobaczyć czy szczochy i gówno już dochodzą do podłogi parteru to znaczy pierwowo etaża. Hrk tfu na was, pidarasty.
Tyle że u nas meneli jest może ze 100 tyś, a u was 143 miliony.Dyskredytacja ruskich to u nas jakaś świecka tradycja ale jest to hipokryzja i dziwna próba zaleczania i usprawiedliwiania własnych kompleksów ponieważ u nas jest identycznie. U nich Putin u nas PoPis. U nich tani spiryt u nas mety z gorzałą, menelstwo na niemal identycznym poziomie, wszystko obszczane przez żuli narkomania i bieda zarówno finansowa jak i umysłowa +zachodnia władza i korporacje przejmujące rynek. Ale to rusek szczający na bankomat( i słusznie) jest tym troglodytą bo przecież w Polszy to sama szlachta i sami naukowcy z doliny krzemowej.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.

Dyskredytacja ruskich to u nas jakaś świecka tradycja ale jest to hipokryzja i dziwna próba zaleczania i usprawiedliwiania własnych kompleksów ponieważ u nas jest identycznie. U nich Putin u nas PoPis. U nich tani spiryt u nas mety z gorzałą, menelstwo na niemal identycznym poziomie, wszystko obszczane przez żuli narkomania i bieda zarówno finansowa jak i umysłowa +zachodnia władza i korporacje przejmujące rynek. Ale to rusek szczający na bankomat( i słusznie) jest tym troglodytą bo przecież w Polszy to sama szlachta i sami naukowcy z doliny krzemowej.
my nie musimy wyzwalć innych krajów z wolności i majętności jak wy więc nie jesteśmy tacy sami a dobry ruSS do martwy ruSS
Dyskredytacja ruskich to u nas jakaś świecka tradycja ale jest to hipokryzja i dziwna próba zaleczania i usprawiedliwiania własnych kompleksów ponieważ u nas jest identycznie. U nich Putin u nas PoPis. U nich tani spiryt u nas mety z gorzałą, menelstwo na niemal identycznym poziomie, wszystko obszczane przez żuli narkomania i bieda zarówno finansowa jak i umysłowa +zachodnia władza i korporacje przejmujące rynek. Ale to rusek szczający na bankomat( i słusznie) jest tym troglodytą bo przecież w Polszy to sama szlachta i sami naukowcy z doliny krzemowej.
Polsza? co to jest Iwan?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie