📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
Chciałem coś napisać ale nie mogę bo mam zajęte ręce
![]()
odstaw kieliszki, dopiero 7 rano

Pener napisał/a:
odstaw kieliszki, dopiero 7 rano![]()
Kształtem przypomina słoik

Alko jest, cycków nie ma. Jak piją w tym wieku to nigdy nie będą tak ładne jak większość Rosjanek.

a później przyszli koledzy i tego dnia pół szkoły się rozprawiczyło.

no ambitnie - a już niebawem :
- piczku 50 rubli
- lasku 20 rubli
- w dupu 40 rubli
promocja do 2x piczku - lasku gratis
- piczku 50 rubli
- lasku 20 rubli
- w dupu 40 rubli
promocja do 2x piczku - lasku gratis
nie chce wyjsc na pedo...ale na tej w bialym kiedys bedzie mozna niezle poszalec

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie