Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Huherko 2011-12-06, 8:24
Co to jest, podwozie od fadromy ?? xD
Zgłoś
pila24 2011-12-06, 8:46
Jaki offroad?? tam tak autostrady wyglądają!
Zgłoś
erotyczny 2011-12-06, 11:07
Ruscy są mega pomysłowi, aż głupio napisać, że dzięki biedzie.
Rozmawiałem z ruskiem w obwodzie który zbudował ala quada na częściach: chłodnica zaporożec, wał bmw, reduktor landek, koła od audi silnik zetor etc. Jak mówił, nie ma c🤬ja we wsi żeby zawiódł. Nowe ala terenówki objeżdża

podpis użytkownika

"Jestem osobą nietolerancyjną i prosiłbym to uszanować"

"Wk🤬iają mnie wielkie PODPISY"
Zgłoś
ferro 2011-12-07, 12:23
erotyczny napisał/a:

Ruscy są mega pomysłowi, aż głupio napisać, że dzięki biedzie.
Rozmawiałem z ruskiem w obwodzie który zbudował ala quada na częściach: chłodnica zaporożec, wał bmw, reduktor landek, koła od audi silnik zetor etc. Jak mówił, nie ma c🤬ja we wsi żeby zawiódł. Nowe ala terenówki objeżdża

ciekawe jak dopasował wał do przekładni kątowej, a potem wywazył wał plus skrzynia do silnika zetora, skrzynia do przekładni (reduktora), potem jak dopasował szybkości reduktora i dyfru tylnego ;P pewnie nagadał Ci głupot
Zgłoś
erotyczny 2011-12-07, 23:28
ferro napisał/a:

ciekawe jak dopasował wał do przekładni kątowej, a potem wywazył wał plus skrzynia do silnika zetora, skrzynia do przekładni (reduktora), potem jak dopasował szybkości reduktora i dyfru tylnego ;P pewnie nagadał Ci głupot

Nie wydaje mi się ale co Ci będę tłumaczył, musze zdjeć poszukać tegp wehikułu co miał

podpis użytkownika

"Jestem osobą nietolerancyjną i prosiłbym to uszanować"

"Wk🤬iają mnie wielkie PODPISY"
Zgłoś
ferro 2011-12-08, 10:28
erotyczny napisał/a:

Nie wydaje mi się ale co Ci będę tłumaczył, musze zdjeć poszukać tegp wehikułu co miał

ja Ci mówie tylko z aspektu mechanicznego wiem bo siedze troche w offroadzie (hobbystycznie)
Zgłoś