Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dosyć ciekawy filmik pokazujący Rosyjskie specsłużby.

Jestem świadom że niektórzy będą nazywać mnie komuchem przez to że wrzuciłem ten filmik .

Po za tym na filmiku chyba jeszcze VDV czyli piechota powietrznodesantowa czy jakoś tak
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-27, 19:42
Piękne gardełka, już widzę zatapiający się w nich c🤬ty nóż kuchenny.
Zgłoś
Tafariel 2013-06-27, 19:57
Pierwsze co się skojarzyło po obejrzeniu tego filmiku:

podpis użytkownika

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-27, 20:00
Wolę realne akcje z Dagestanu, a nie jakieś salta, bullet time'y itd.
Zgłoś
Włodzimierz 2013-06-27, 20:02
Te pany, kak się ta gierca nazywa co wyjdzie, wyszła, taka uber alles w której jest możliwość walczenia ZSRR?
Zgłoś
lwRazor 2013-06-27, 20:05
Akcja żołnierzy swoją drogą ale nuta miażdży system, kto rozumie tekst ten wie co mam na myśli.

podpis użytkownika

Nasz świat bezlitosny, załamywać się nie mamy prawa,
bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-27, 20:23
Świetnie sklejony filmik, zajebista reklama dla rosyjskich służb specjalnych, aż mnie ciary przeszły

PS: Patriotyzm patriotyzmem, duma dumą, ale tak szczerze powiedziawszy to ruskie by nas równo dojechały w razie ataku. Niektórzy mówią, że mamy Grom, Formoze, ale co jak co ruscy sie w tańcu nie p🤬lą i lepiej z nimi w c🤬ja nie lecieć
Zgłoś
Schabik 2013-06-27, 21:36
Jak WDW to tylko to
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-27, 22:48 1
DUST DEVIL napisał/a:

Za komunizm zawsze piwko
@Młynarz2033 wzięliby nas na ilość No i chyba GROM nie posiada własnych helikopterów, choć tu nie ma co się dziwić, skoro takich Mi-24 "Hind" Polska ma "aż" 4, a Mi-17 tylko 3 na cały kraj...

Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. GROM posiada śmigłowce bojowe i to aktualnie te nowsze. Poza tym ilość =/= jakość. Radzieccy wojacy są słabi. Sprzęt na tym filmie jest strasznie stary, a wszystko jest zrobione na pokaz.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-27, 22:49
Włodzimierz napisał/a:

Te pany, kak się ta gierca nazywa co wyjdzie, wyszła, taka uber alles w której jest możliwość walczenia ZSRR?

Chodzi Ci pewnie o Company of Heroes 2 w którym r🤬a się niemców na wszystkie sposoby potęgą militarną Związku. No i jest misja w której walczymy Armią Krajową

Wyj🤬em 60 funtów na Edycję Kolekcjonerską ale nie żałuję, bo gra jest kurewsko grywalna. Company of Heroes 1 z dodatkami starczył mi na 6 lat to to pewnie starczy na dłużej "bo Związek".
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-27, 22:51
Czym tu się jarać? Widziałem takie filmiki ze wszystkich zakątków świata.
Zgłoś
Oleander 2013-06-27, 23:43
Prawda jest taka, że gdyby puścić na siebie piechotę USA(czy innego kraju natowskiego) na ruską piechotę bez żadnych dronów, czołgów, satelitów i innej hemoglobiny, to zwycięstwo Ivana przyszło by w ciągu tygodnia, może 2
Zgłoś
gin 2013-06-28, 0:07 1
Ja tam nie mam nic do Rosjan. Praliśmy się z nimi już wiele razy, trochę gówna nam porobili (Historia Gimbusy). Było minęło i tego nie zmienimy. Ani my ani oni. Mogli byśmy podać sobie ręce i razem coś zdziałać ale zarówno my jak i oni mamy kretynów na stołkach. Politycy jak i media starają się nam wmówić, że wszyscy są źli, chcą nas zrobić w c🤬ja itd. My się dajemy wkręcać i szczerzymy kły na wszystkich wokół nas. To nie po ruskich powinniśmy jeździć tylko zarówno po ich jak i naszym rządzie.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-28, 17:13
ale c🤬jowa ruska muzyka ;d
Zgłoś