📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

zacytuję wspaniały komentarz, który przeczytałem pod podobnym nagraniem lecz nie pamiętam kto jest autorem jego.
"Coś zaiskrzyło między pedałami"
"Coś zaiskrzyło między pedałami"
radek225 napisał/a:
@nowynick - to samo chciałem napisać. Sprawa Samsunga Galaxy Note 7 jeszcze długo będzie się Samsungowi czkawką odbijać. Jaki jest sens kupowania roweru elektrycznego? To tak jakby zdrowej kobiecie usunąć całą cipę i wstawić jej mechaniczny zamiennik. Można, tylko po co? Rower służy do tego by jeździć nim poruszając go siłą własnych mięśni. Jak będę chciał jednoślad o napędzie własnym, to kupię sobie skuter elektryczny / spalinowy, albo motocykl.
Jest sens w uzasadnionych przypadkach, jak to grudzin7 napisał, osobiście mi się podobało jak prowadzili transmisję z Absa Cape Epic, osoby z obsługi wyścigu na elektrykach podążały za zawodnikami i w ciekawy sposób pokazywały ujęcia z trasy, ale jak czytam, że UCI planuje zawody na elektrykach to mam nadzieję, że się to nie przyjmie

babci można kupić spoko, nie zmienia faktu, że widuję na elektrykach głównie "drwali", hipsterów i innych pedałów...

r061071 napisał/a:
chinskie cacko
shoe5maker napisał/a:
Rowerek z ogrzewaniem. Czego to chińczyki nie wymyślą.
Antek01 napisał/a:
Chińczyki w sprytny sposób produkują bomby. W postaci akumulatorów.
Hahahahaha ale z was hipokryci, a sami kupujecie koreańskie telefony z chińskimi akumulatorami.
A wiecie dlaczego? Bo Chiny są jednym z największych dostawców litu i mają relatywnie tanią siłę roboczą.
A eksplodują akumulatory z niepewnego źródła, bez certyfikatów, ze źle zaprogramowanym BMS'em. Dlatego jako znawca tematu (tak sam składam pack'i) zalecam aby samemu składać battery wall'e, battery pack'i z ogniw 18650, ze sprawdzonego źródła- ciekawostka - Tesla śmiga na takich samych akumulatorach, a tylko jeden był przypadek samozapłonu- o ironio- w Chinach.
solltys napisał/a:
Rower z GTA SA? Tam tez wybuchały.
Nie wybuchały rowery w GTA SA. Nie wiem skąd to wziąłeś.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie