Gość wpadł na pomysł (przydatny mimo że mało wydajny), zrealizował go, a ludzie dla których zapewne maksymalnym przejawem inwencji i twórczości własnej było otworzenie piwa zębami pytają "a po co to?". Co za mentalność, zamiast chwalić chłopa ze miał pomysł i zdolności (nawet jeśli nie trzeba było być do tego McGaiverem) to go dissują. Wiara w ludzi jednak nie jest u mnie zatracona bo takie komentarze to nie większość.
PS. Sam mam domek na totalnym zadupiu gdzie potrafi czasem tak napadać śniegu w zimę, że ni c🤬ja się do miasta czy stacji benzynowej nie przebijesz. Zbuduję sobie taki rowerek żeby awaryjnie w takich sytuacjach nie marnować paliwa do agregatu, a nożnie sobie pociąć bele do pieca centralnego.
Bardziej spróchniałego drzewa nie mógł zapodać ?
Konto usunięte
2013-03-26, 15:29
jak pisałem wcześniej, obciążnik zmieniony na 5kg, i idzie aż miło.
Konto usunięte
2013-03-26, 20:46
Z.G.O.N napisał/a:
Większa zębatka z przodu by się przydała. i można na cyganów jechać
jak dasz z przodu (rozumiem, że masz na myśli przy pile -.-' ) dasz większą to będzie się wolniej poruszała piła -.-' a chyba nie taki efekt chciałbyś uzyskać ?
k🤬a szybciej bym to przegryzł i mniej sie przy tym zmęczyl
pomysł ciekawy. Nie zmiania to jednak faktu że ten filmik ma szansę się pojawić w jakimś mixie typu 'we love Poland' i cały świat będzie myślał że u nas to nie wiemy co to paliwo do piły ;>