👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dOpieca napisał/a:
Juz sie nie kompromituj borowiku
Ty się zadeklarowałeś jako kryptogej. Więc kto się kompromituje? Zmień nick na dOdupy
baronturbina napisał/a:
Ty się zadeklarowałeś jako kryptogej. Więc kto się kompromituje? Zmień nick na dOdupy
Jak wiek nie kłamie to jak na 42lata rozmowa z tobą jest mało konstruktywna
dOpieca napisał/a:
To ty skomentowales moj komentarz probujac byc smieszny , idz sie zajmij czyms innym i dupy nie truj wyp🤬ku.
Tak…. ale to nie zmienia faktu że jesteś kryptogejm. I nie próbowałem być śmieszny, tylko stwierdziłem fakt.
baronturbina napisał/a:
Tak…. ale to nie zmienia faktu że jesteś kryptogejm. I nie próbowałem być śmieszny, tylko stwierdziłem fakt.
Fakt jest taki że masz 42 lata a męczysz bułe jak 13 latek
dOpieca napisał/a:
Fakt jest taki że masz 42 lata a męczysz bułe jak 13 latek
Nie zaprzeczasz. Do tego lewak jestes
baronturbina napisał/a:
Nie zaprzeczasz. Do tego lewak jestes
Tak męczysz że zastanawiam sie czy ty nie jestes. Koles nie masz co robic? Pewnie siedzisz zasypany kartonami po pizzy i szczochami w butelce obok kompa 24/7 bo rodzice jeszcze cie utrzymuja. Zajmij sie czyms nieudaczniku.
dOpieca napisał/a:
Tak męczysz że zastanawiam sie czy ty nie jestes. Koles nie masz co robic? Pewnie siedzisz zasypany kartonami po pizzy i szczochami w butelce obok kompa 24/7 bo rodzice jeszcze cie utrzymuja. Zajmij sie czyms nieudaczniku.
Jestem jasne. Ale tak zasypany tymi kartonami, że całkiem zasypany? Czy może na butelkach się opierają?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie